Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cancel·lat el concert de David Guetta a Andorra per risc meteorològic

Cancel·lat el concert de David Guetta a Andorra per risc meteorològic

Protecció Civil i el Govern andorrà havien desaconsellat l'actuació del DJ francès al Tarter davant la previsió de tempesta elèctrica. Els organitzadors estudien tornar a programar per a una altra data la sessió, per a la qual s'havien venut unes 10.000 entrades

Cartell del concert de David Guetta a Andorra, programat a l'Andorra Mountain Music
Cartell del concert de David Guetta a Andorra, programat a l'Andorra Mountain Music
01/07/2024 10:50

El concert que David Guetta havia d'oferir aquest diumenge a Andorra ha estat suspès. El Govern andorrà, Protecció Civil i l'organització del festival Andorra Mountain Music en van anunciar la cancel·lació poca estona abans de l'inici de l'espectacle, que estava previst per les 5 de la tarda, després de constatar que hi havia risc de tempesta elèctrica a l'entorn del recinte, a l'esplanada del Tarter, cosa que suposava "un perill per a la integritat de les persones", tant pels artistes que hi havien d'actuar com pels espectadors.

El Departament de Protecció Civil i Gestió d'Emergències va emetre un informe en què alertava de "riscos per a la seguretat dels assistents" a causa d'aquesta previsió de tempesta intensa, que finalment es va acabar produint a la mitjanit. Per això, van aconsellar l'evacuació de l'aparcament del Tarter abans no comencés l'espectacle, que es preveia que fos el més multitudinari fet fins ara Andorra. Més de 10.000 persones havien comprat la seva entrada per veure, en viu i a 1.700 metres d'altitud, el conegut DJ francès, considerat tot un referent de la música electrònica a nivell mundial. 

El govern andorrà ha informat en un comunicat que els assistents que ja tenien l'entrada comprada -dels quals el 80% provenien de fora d'Andorra- podran reclamar-ne el reemborsament a la plataforma on l'hagin adquirida. Moltes de les entrades s'havien retirat a través del web Ticketmaster, que ja ha anunciat que retornarà els diners als compradors de manera automàtica. En cas que s'haguessin comprat amb paquets turístics, hotels, agències o per d'altres vies, els visitants s'hauran de posar en contacte amb qui els va facilitar l'entrada per tal d'obtenir l'import pagat.

L'organització de l'Andorra Mountain Music ha explicat que, atesa l'expectació que havia despertat la sessió de David Guetta i dels artistes convidats, estudiaran si és possible tornar-la a programar en una nova data, sempre i quan es mantingui l'interès per part dels espectadors. Des de la promotora Live Nation han lamentat haver hagut de prendre aquesta decisió, però consideren raonable l'informe que els va trametre Protecció Civil i estan d'acord que calia prioritzar la seguretat dels espectadors, davant el risc real que hi havia de caiguda de llamps a la zona del concert.

Mostrar formulari de contacte