Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Canvis al Govern d'Andorra amb dos nous ministres, Gerard Bàrcia i Claude Benet

Canvis al Govern d'Andorra amb dos nous ministres, Gerard Bàrcia i Claude Benet

Els nous nous càrrecs han estat fins ara consellers a l'oposició als comuns de Canillo i la Massana

16/03/2010 11:30

Tot just nou mesos després de la seva constitució, l'actual Govern d'Andorra fa els primers canvis en el seu organigrama. El cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha nomenat Gerard Bàrcia com a nou ministre d'Ordenament Territorial i Obres Públiques, i Claude Benet com a ministre de Turisme, Comerç i Indústria.

Es dóna la coincidència que els dos nomenats han estat fins ara consellers a l'oposició de les seves respectives parròquies, governades pels liberals. Bàrcia ha estat fins ara conseller socialdemòcrata al Comú de Canillo, mentre que Benet ha estat el candidat del PS a la Massana a totes les eleccions comunals i nacionals, des del 2001. Alhora, aquest nomenament tanca la porta a la possible incorporació de ministres no vinculats al PS.

L'ampliació de carteres, fins a un total de vuit, torna a situar el Govern d'Andorra en un nombre de ministeris semblant al dels anteriors executius liberals. Això allibera de competències els superministeris que fins ara assumien Pere López, titular d'economia i finances, i Vicenç Alay, que ara només s'encarregarà de Medi Ambient i Agricultura.

Mostrar formulari de contacte