Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Canvis en els actes d'aquest dimecres en cas de pluja

Canvis en els actes d'aquest dimecres en cas de pluja

Si el temps impedeix fer-ho a l'aire lliure, l'assaig del Ball Cerdà serà a l'Escola Pau Claris; el Granissat de Contes, a la Biblioteca, i la sessió de Picurt, a la Sala de Sant Domènec

Presentació de 'La bruixa Cadinella i el Ball Cerdà'
Presentació de 'La bruixa Cadinella i el Ball Cerdà'
23/08/2017 09:55

Davant l'elevada previsió de pluja per a les properes hores, la regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha comunicat que els actes previstos per aquest dimecres dia 23, previs a la Festa Major, canviaran probablement d'emplaçament o de data.

Pel que fa als assaigs del Ball Cerdà, en cas de mal temps es durà a terme a l'Escola Pau Claris. El Granissat de Contes a càrrec de Joel Pla, programat per a les 7 de la tarda a la piscina municipal, es farà a la quarta planta de la Biblioteca Sant Agustí si no és possible a l'aire lliure.

Piscina nocturna

Pel que fa precisament a la zona esportiva, si plou a la nit, la festa nocturna a la Piscina Municipal es reprogramarà i se celebrarà dimecres vinent, dia 30, just després del final de la Festa Major, amb el mateix horari: entre les 9 del vespre i 2/4 de 12 de la nit.

Per aquest dimecres a la nit també hi ha programada, a la plaça dels Oms, una projecció a la fresca de curtmetratges del Picurt 2017. Si el temps ho impedeix, es podran veure just al costat, a la Sala de Sant Domènec.

Presentació de La bruixa Cadinella i el Ball Cerdà

L'única activitat d'avui que no canvia d'emplaçament és la presentació del conte La bruixa Cadinella i el Ball Cerdà, que es durà a terme a les 8 del vespre a l'Espai Ermengol. L'acte comptarà amb la intervenció dels seus autors, Roser Pubill, Joan Soler i Mercè Garcia Bundancieta, i serà introduït per l'alcalde de la Seu, Albert Batalla.

Per aquest dimecres, també a les 8 del vespre, hi ha programada una visita guiada a les fortificacions de Castellciutat, a càrrec de Turisme Seu.

Mostrar formulari de contacte