Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Canvis en els horaris de la connexió de l'Aeroport Andorra-la Seu amb Madrid, que continuarà tot l'any

Canvis en els horaris de la connexió de l'Aeroport Andorra-la Seu amb Madrid, que continuarà tot l'any

A partir de final de març, el vol des de Barajas sortirà els divendres a les 16.20 h; i el viatge en sentit invers, els diumenges a les 18.40 h. També s'ha programat un horari diferenciat per a l'estiu, mentre que el 5 de setembre es recuperarà el d'hivern
Aterratge de l'avió d'Air Nostrum que connecta l'Aeroport Andorra-la Seu i Madrid
01/03/2022 19:53

El Govern d'Andorra ha informat que a partir del 27 de març hi haurà canvis en els horaris dels vols de la ruta entre l’Aeroport Andorra-la Seu d’Urgell i l’Aeroport de Madrid-Barajas. Es modificaran les dues sortides setmanals, amb la voluntat de "maximitzar el potencial dels viatges de cap de setmana", tant pels usuaris que es desplacen al Pirineu com pels que volen anar a Madrid, tot adaptant-se a la franja horària considerada "de major demanda potencial" per part de l’operador durant la temporada d’estiu. D'aquesta manera, es confirma la continuïtat de la línia més enllà de la campanya d'hivern.

Així, des de final de març, la sortida des de Madrid (els divendres) serà a les 16:20 hores, mentre que la sortida des d'Andorra-La Seu (els diumenges) es farà a les 18:40 h. Aquest canvi, tot coincidint amb l’inici de horari d’estiu, permetrà operar els vols en la finestra de connexions de tarda de Barajas, tot millorant la connectivitat en temps d’escala i augmentant les potencials connexions amb d'altres vols. Aquests horaris seran vàlids fins al 17 de juliol.

L'executiu andorrà també ha explicat que a l'estiu (del 22 de juliol fins el 4 de setembre) es farà un nou canvi en els horaris, en aquest cas per "prioritzar la connectivitat per estades més llargues durant el pic de vacances de l’estiu". Aixi, en aquest període, la sortida des de Madrid (els divendres) serà a les 12:05 hores; i la sortida d’Andorra-La Seu amb destí a Madrid (els diumenges), a les 14:20 hores.

Finalment, a partir del 5 de setembre, es tornarà a l’horari que s'ha estrenat aquest hivern: sortida de Madrid a les 16:20 hores (divendres), i sortida des de la Seu a les 18:40 hores (diumenge). Per a qualsevol dubte, es recomana consultar els horaris que anuncia al seu portal web la companyia que opera la línia, Air Nostrum (Iberia).

Mostrar formulari de contacte