Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cap de setmana atapeït de festes a l'Alt Urgell

Cap de setmana atapeït de festes a l'Alt Urgell

Coll de Nargó i Noves de Segre inicien la Festa Major aquest divendres amb sopars de germanor També estan de celebració a Santa Magdalena, Vilamitjana i el Pont de Bar, mentre que a Tuixent es fa l'Aplec de Sant Jaume

Coll de Nargó
Coll de Nargó
24/07/2009 09:40

L’Alt Urgell continua aquest cap de setmana la successió de festes majors locals amb dues cites destacades de la comarca: les festes de Coll de Nargó i de Noves de Segre.

A Nargó, les activitats començaran avui divendres a partir de les 19.00 amb partits de futbol i amb un sopar de germanor. A les 23.00 es farà una sessió d'astronomia a Cal Cantal, seguida del ball de nit amb Montse i Joe i disco mòbil amb La Vaca Boja.

Dissabte es podrà escoltar una xerrada de l’historiador Carles Gascón sobre la incidència que va tenir el Camí de Sant Jaume a l’Alt Urgell a l’època medieval. Paral.lelament, es farà una jornada de portes obertes al Museu dels Dinosaures Límit KT i al Museu dels Raiers, a més a més d’animació infantil amb el grup Pepsicolen, un partit de futbol de veterans i una cantada d'havaneres amb Arrels de la Terra Ferma, a la Plaça del Raval. A la mitjanit, el ball l’amenitzarà l’Orquestra Privada. Finalment, diumenge hi haurà missa amb l'acompanyament de la Coral Bordonera, parc infantil a la zona poliesportiva i visita a l'exposició de fotografies antigues del poble. El ball de comiat serà a càrrec de Café Trio.

A Noves de Segre, el programa també comença avui i inclou un sopar popular, sarau amb Joan Carbonell, un campionat de butifarra, ball amb el Grup Bugatti i també una obra de teatre feta per veïns del poble. La representació serà diumenge a les 18:00. El cap de setmana es clourà amb un quinto i l’actuació del mag Eugeni.

A més a més, aquest dissabte i diumenge també estan de festa major al barri urgellenc de Santa Magdalena, a Vilamitjana i al Pont de Bar, mentre que a Tuixent se celebra l’aplec de Sant Jaume.

Mostrar formulari de contacte