Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Carme Ruiz presenta a la Seu l'exposició 'Textures'

Carme Ruiz presenta a la Seu l'exposició 'Textures'

L'artista, formada a l'Escola Municipal d'Art, mostra 14 pintures abstractes en les quals expressa les seves inquietuds. Els quadres es poden veure fins al setembre al centre associat de la UNED

Exposició 'Textures', de Carme Ruiz
Exposició 'Textures', de Carme Ruiz
25/07/2017 16:50

El Centre Associat de la UNED de la Seu d’Urgell acull fins al mes de setembre l’exposició de pintura ‘Textures’ de Carme Ruiz. La mostra recull un conjunt de 14 obres abstractes que l’autora considera com “una manifestació plàstica d’una inquietud”.

Segons ha explicat Ruiz en una entrevista a RàdioSeu, l’exposició té l’objectiu de donar a conèixer el seu món interior per esdevenir el contrapunt a la seva activitat professional diària. Els mitjans que utilitza són bàsicament acrílics barrejats amb d'altres materials i treballats amb pinzell i espàtula, amb els quals crea obres en les quals la textura esdevé la protagonista de les pintures. Ella mateixa descriu la superfície dels seus quadres com un món "sec, inert" i que "vol allunyar-se de la realitat" amb un "resultat final que és un somni que vola més enllà".

L’obra de Carme Ruiz neix de la seva vinculació com a alumna de l’Escola Municipal d’Art de la Seu d’Urgell. En aquest sentit, l’autora ha valorat la importància en la seva obra de la figura de Josepa Travé, directora del centre. La mostra està instal·lada al llarg del que resta d'estiu a la segona planta del Centre Cultural Les Monges.

Mostrar formulari de contacte