Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Carnisseria Charlie i Casa Garxina, premis a la iniciativa comercial i als establiments comercials centenaris

Carnisseria Charlie i Casa Garxina, premis a la iniciativa comercial i als establiments comercials centenaris

Els guardons els atorga la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya
13/06/2007 11:00

La vuitena edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya que atorga la Direcció General de Comerç ha premiat a dos establiments comercials de La Seu d’Urgell, concretament a Carnisseria Charlie amb el Premi a la Innovació Comercial, i a Casa Garxina amb el Premi Establiments Comercials Centenaris.

L’acte de lliurament d’aquests premis tindrà lloc el pròxim dilluns, 25 de juny, a les set de la tarda, a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, presidit per José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya.

El Premi a la Innovació Comercial -que ha obtingut Carnisseria Charlie- el jurat distingeix aquells establiments que durant l’any 2006 hagin destacat per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat.

Pel que fa al Premi Establiments Comercials Centenaris -que s’atorgarà a Casa Garxina- el jurat distingeix els establiments comercials que al llar de més de cent anys han ofert de manera ininterrompuda un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria.

Els premis els atorga la Direcció General de Comerç del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

  • Casa Garxina
  • Carnisseria Charlie

Mostrar formulari de contacte