Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Carretera i Manta': Moltes Gràcies a tothom!

'Carretera i Manta': Moltes Gràcies a tothom!

No us oblideu de gaudir dels últims premis setmanals. Gràcies per participar al llarg de l'estiu! Fins l'any vinent!
Carretera i Manta 2017
31/08/2017 10:40

El programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’ ha completat l’estiu amb el sorteig d’un viatge entre els participants i la donació d’un xec solidari de 440 € per un projecte local, que enguany s’ha concedit a Càritas d’Urgell.

L'acció solidària es fa en base a les trucades i missatges rebuts per l'espai, que enguany ha tornat a superar àmpliament la xifra de 2.200 participants i ha ofert novament una gran interacció amb els oients i seguidors, alguns dels quals han assistit com a públic a l’últim programa, que s’ha dut a terme a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb la presència, en representació del Consistori, del primer tinent d’alcalde, Jesús Fierro.

El director de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, ha recollit el xec de mans de Josep Marsino, representant d’Electrònica Simac, que és el patrocinador que facilita l’aportació. Casanova ha recordat la important tasca que duu a terme Càritas a nivell local, actualment en diversos fronts com són el suport a persones amb dificultats econòmiques o amb discapacitats o bé l’empresa solidària Nou Grapats, que facilita la inserció social i laboral mitjançant l’aprofitament de roba recollida als prop de vuitanta contenidors repartits arreu de la diòcesi.

Sorteig del viatge

Un any més, ‘Carretera i Manta’ s’ha completat amb l'esperat sorteig d’un viatge a les Illes Canàries, ofert per Viatges CadíTours. La guanyadora ha estat l’oient Dolors Guilló, que tenia la trucada número 1.550. El xec l’ha lliurat Mercè Vidal, en representació de CadíTours.

També s’ha sortejat els últims premis setmanals de la temporada: una coca de Pastisseria Vilarrubla, que ha estat per al número 1.458, de la jove oient Laia Pino –que precisament aquest divendres celebrava el seu desè aniversari-; i una activitat al Ràfting Parc, que ha estat per al 790, corresponent a Juani Menduiña.

Convidats

Cada setmana d'estiu, el concurs, dirigit i presentat per Ignasi Cervera i produït per Pep Graell i Laura Pubill, ha regalat desenes de premis com ara invitacions per a concerts i espectacles, abonaments per a la piscina, degustacions, menús, activitats d'aventura, CD i samarretes. En total, l'espai ha entrevistat més de 100 personatges, habitualment a peu de carrer.

Entre els convidats d'enguany hi ha hagut el pentacampió mundial de parapent, Horacio Llorens, els cantants Guillem Soler (Buhos) i Kiko Tur (Aspencat); el saxofonista de la Companyia Elèctrica Dharma, Lluís Fortuny; l'atleta Emma Roca, la campiona estatal de volteig Ana Salud Juan Castaño, la modista experta en corbates Carme Rovira, el musicòleg Artur Blasco, el poeta Joan Graell i el fotògraf Cosme Oriol.

Amb 22 anys en antena, ‘Carretera i Manta’ ja és un dels programes més veterans de la ràdio a Catalunya, amb un gran èxit de participació tant a través de les trucades com, des dels darrers anys, mitjançant les xarxes socials, que han obert l’espai estiuenc a nous i joves seguidors.

Patrocinadors

Carretera i Manta 2017 és possible gràcies al patrocini de:

BAR ESQUITX

KIDS&US LA SEU

MISTER CRAFTSMAN

NAVARRO I VIU PSICÒLEGS

PASTISSERIA VILARRUBLA

PORTÉ BETRIU AGROBOTIGA

RÀFTING PARC LA SEU

SIMAC ELECTROSERVEI

STIU 3000

VIATGES CADÍTOURS

 

 

Premis de les últimes setmanes:

SETMANA 10 (25-30 AGOST)

1 MENÚ AL BAR ESQUITX JOAN LOZANO

1 COCA DE PASTISSERIA VILARRUBLA (Sorteig final) LAIA PINO

1 OBSEQUI DE PORTÉ BETRIU NEUS MATEU

 

SETMANA 9 (21-27 AGOST)

1 DEGUSTACIÓ A PASTISSERIA VILARRUBLA ISABEL CANUT

1 MENÚ AL BAR ESQUITX CARMEN NAVINÉS

1 OBSEQUI DE PORTÉ BETRIU MARC PINO

1 ACTIVITAT AL RÀFTING PARC  JOAN LOZANO

SAMARRETES MARGA CASAL, DOLORS GUILLÓ

 

SETMANA 8 (14-20 AGOST)

1 DEGUSTACIÓ A PASTISSERIA VILARRUBLA MARC PINO

1 MENÚ AL BAR ESQUITX JOAN LOZANO

1 OBSEQUI DE PORTÉ BETRIU MARTÍ CANUT

1 ACTIVITAT AL RÀFTING PARC  JUANI MENDUIÑA, NEUS TRENCH

1 ACTIVITAT EN FAMÍLIA A KIDS&US LOURDES CARCHAT

SAMARRETES CARMEN NAVINÉS, LAIA PINO, TINA JORQUERA, VENTURA VILARRUBLA

ENTRADES PISCINA JOSEP CASANOVES, JORDI PUIGDEMASA, SALVADOR LLORT, MARIA JOSE MOLA,  

 

SETMANA 7 (7-13 AGOST)

1 ABONAMENT PER A LA PISCINA ISABEL CANUT

1 DEGUSTACIÓ A PASTISSERIA VILARRUBLA CARMEN NAVINES

1 ACTIVITAT A KIDS&US MARIA JOSE MOLA

1 MENÚ AL BAR ESQUITX JOAN LOZANO

1 ACTIVITAT AL RÀFTING PARC MARTA MEYA

SAMARRETES DOLORS GUILLÓ, NEUS TRENCH, MARTÍ CANUT, ISABEL CANUT, JUANI MENDUIÑA

ENTRADES PISCINA NEUS MATEU, MARIA JOSE MOLA, PEPA FEBRE, SALVADOR LLORT, MARÍ FERNÁNDEZ, MONTSE DÍAZ

 

 

 

 

ATENCIÓ!!! Recordeu que els premis s'han d'utilitzar/recollir FINS AL CAP DE 4 SETMANES COM A MÀXIM. En cas contrari, caduquen!!!

 

Mostrar formulari de contacte