Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Carretera i Manta' s'acomiada amb el lliurament d'un xec solidari a Creu Roja en una edició de rècord

'Carretera i Manta' s'acomiada amb el lliurament d'un xec solidari a Creu Roja en una edició de rècord

El programa-concurs de RàdioSeu ha rebut més de 1.600 trucades al llarg de l'estiu També s'ha donat més premis que mai, completats amb el sorteig d’un viatge a les Illes Canàries i d'un val de 200€

08/09/2009 18:42

El programa-concurs de RàdioSeu Carretera i Manta, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, ha acomiadat avui dimarts la catorzena edició amb el lliurament d’una aportació solidària de 440 euros per a Creu Roja de l’Alt Urgell. La donació, amb la col.laboració d'Electrònica Simac, s’ha fet en base a la participació dels oients, que enguany ha estat de rècord. I és que s’ha superat àmpliament les 1.600 intervencions, entre trucades en directe i correus electrònics a través de la secció del programa a internet (radioseu.cat).

El lliurament del xec s’ha fet a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’han recollit Ramon Isidro, president de Creu Roja Alt Urgell, i Ramon Escudé, cap de l’àrea d’Emergències. L’entitat ja ha anunciat que destinarà l’aportació a la compra d’un desfibril.lador. Creu Roja compta a l’Alt Urgell amb una cinquantena de voluntaris i treballa sobretot en la prevenció en esdeveniments ciutadans. Així, per exemple, aquesta setmana estarà col.laborant en els Campionats del Món de Canoe Slalom, al Parc Olímpic del Segre.

En l’acte també s’ha sortejat, amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, un viatge a les Illes Canàries ofert per Cadí Tours. La guanyadora ha estat Tina Jorquera, que havia fet la trucada número 842. També s’ha sortejat un val de 200€ per comprar als establiments de La Seu Comercial, que ha guanyat Esteve Mateu, i el finançament d’una llicència de conducció amb Autoescola Pirineus, que s’ha emportat Carmen Navinés.

Aquests regals finals han servit per completar un estiu en què Carretera i Manta ha batut rècords no només pel que fa a trucades sinó també a premis, amb prop de 400 obsequis que han inclòs una col.laboració especial amb La Seu Comercial. Els oients han tingut l’ocasió de guanyar abonaments per a la piscina municipal, samarretes, descomptes comercials, sopars, aliments artesans, baixades de ràfting i entrades per a concerts, teatre, cinema i competicions esportives.

Al llarg de l’estiu, el magazine ha entrevistat més de 100 convidats, amb especial atenció a activitats de la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu. Pel programa hi han passat, entre d’altres, el cantautor Raimon, el vicepresident del Centre Excursionista de Catalunya, Francesc Banqué, i el músic Artur Blasco.

Carretera i Manta 2009 ha comptat amb el patrocini de Viatges Cadí Tours, Disseny La Seu, Pizzeria Via Fonte, Pastisseria Vilarrubla, Auto Escola Pirineus, Electrònica Simac, Parc Olímpic del Segre, Som Dues, Bar El Celler i Cafeteria Xicolata.

  • CIM 09 - Xec Solidari
    CIM 09 - Xec Solidari
  • CIM 09 - Sorteig del viatge
    CIM 09 - Sorteig del viatge

Mostrar formulari de contacte