Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cartografies digitalitzades per a tots els pobles de la demarcació de Lleida

Cartografies digitalitzades per a tots els pobles de la demarcació de Lleida

ls municipis poden incorporar continguts útils pel ciutadà,
03/02/2015 19:50

La Diputació de Lleida, a través de la seva àrea de Noves Tecnologies, posa a disposició dels ajuntaments diferents eines informàtiques que faciliten la gestió de la informació i les dades municipals. Un dels instruments que exemplifiquen aquest servei és el Sistema d’Informació Territorial Municipal (SITMUN), que integra cartografia i bases de dades que la corporació facilita a tots els ajuntaments de la demarcació.

L’eina permet la visualització estructurada de cartografies temàtiques, com el cadastre, el planejament urbanístic, infraestructures i xarxes i serveis, entre d’altres. Aquestes dades estan gestionades de forma centralitzada a la Diputació de Lleida, de forma que la informació es posa a l'abast dels usuaris municipals i del ciutadà amb una actualització permanent.

Els municipis poden incorporar continguts útils pel ciutadà, com la ubicació de les entitats locals, que completen la informació turística, de serveis i equipaments que ja incorpora el programa.

La Diputació de Lleida ha digitalitzat el 100 per cent del territori, de forma que tots els municipis, poblacions i EMD disposen de la seva cartografia digital. Al 2014 aquest visor va incorporar la seva versió adaptada a dispositius mòbils, de forma que els municipis i els ciutadans poden consultar les dades a través d’un ordinador o a través del mòbil.

Mostrar formulari de contacte