Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Casa Borda d'Adrall guanya l'edició 2008 dels premis Vaca d'Or

Casa Borda d'Adrall guanya l'edició 2008 dels premis Vaca d'Or

L'explotació alturgellenca s'ha endut el guardó en la nova categoria de morfologia Cal Marquet ha obtingut el segon premi i Cal Diligent, el quart
Guanyadors Vaca d'Or 2008
12/06/2008 12:14

Casa Borda d'Adrall ha estat la guanyadora en la categoria de morfologia de l'edició 2008 dels premis Vaca d'Or. Aquests premis són organitzats per la Federació Frisona de Catalunya i s'han entregat aquest dimecres a Vic, dins dels actes del congrés Eurovacum, que se celebra a la capital d'Osona. Per darrera de Casa Borda d'Adrall han quedat Cal Marquet del Pla de Sant Tirs, el Pinós Nou de Rupit i Pruit, Cal Diligent de la Seu i Ramaderia Anibal de Lleida.

Relació de premis

El lliurament de premis Vaca d’Or ha estat conduït aquest dimecres pel director executiu de l’Assemblea General de la Federació Frisona de Catalunya (FREFRIC), Jaume Sala. Els premis s’han lliurat segons tres categories diferents: Producció, Genètica i Morfologia.

En Producció el primer premi ha estat per la Caseta d’en Fermí (Antoni Serracarbassa); el segon per El Pinós Nou (Jordi Juanola); el tercer premi d’aquesta categoria s’ha atorgat a Can Banyeres (Jordi Riera) i el quart i cinquè premi s’ha lliurat a J.M.D Allué (Òscar M.) i El Murucuc (Ignasi Rovira), respectivament.

Pel que fa a la segona categoria, Genètica, el primer premi Vaca d’Or ha estat lliurat a La Cavalleria (Agustí Prat), el segon a La Clota (Joan Escarré) i el tercer premi s’ha donat a la Ramaderia Can Thos (Pere Serra). Mentre que, el quart i el cinquè premi, han estat lliurats a Senega Campos Agroalimentaris (Ramon Llobet) i Sat Sant Mer, respectivament.

I per últim, la tercera categoria referent a Morfologia, la granja Cal Borda (Jordi Ribó) ha obtingut el primer premi, Cal Marquet (Miquel Aroles) el segon premi, El Pinós Nou (Jordi Juanola) el tercer premi, i finalment, el quart i cinquè premi han estat lliurats a Cal Diligent (Joan VIlarrubla) i Ramaderia Anibal (Antoni Garcia).

Mostrar formulari de contacte