Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cassolada a la Seu del col.lectiu Indignats Alt Urgell

Cassolada a la Seu del col.lectiu Indignats Alt Urgell

L'acte es fa coincidir amb la manifestació global que tindrà lloc a diverses ciutats de tot el món El moviment urgellenc se suma així a les accions de protesta contra les retallades de l'estat del benestar

Indignats - Acte fira
Indignats - Acte fira
14/10/2011 16:40

El col.lectiu Indignats Alt Urgell ha convocat per aquest dissabte, 15 d'octubre, a les 17.00 hores, una cassolada a la plaça dels Oms. L'acte simbòlic es fa coincidir amb la manifestació global que tindrà lloc a diverses ciutats de tot el món sota el lema "Les nostres vides o els seus beneficis?".

Indignats Alt Urgell se suma així a les accions de protesta contra les retallades de l'estat del benestar "i el govern del deute i de la banca". A més a més, durant tot el cap de setmana els visitants de la Fira de Sant Ermengol podran visitar l'estand del col.lectiu, que estarà ubicat a la plaça de Sant Josep de Calassanç.

Els interessats podran informar-se de les retallades als hospitals i als centres educatius. També podran consultar el manifest que ha elaborat el moviment i aconseguir una còpia dels llibres d'Stéphan Hessel que van inspirar el 15M, 'Indigneu-vos' i 'Comprometeu-vos'.

Mostrar formulari de contacte