Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Castellciutat demana canvis en la senyalització d'accés al poble

Castellciutat demana canvis en la senyalització d'accés al poble

L’Associació de Veïns proposa establir direccions úniques als carrers principals
Castellciutat - Accés
15/11/2007 14:23

L’Associació de Veïns de Castellciutat ha decidit, en una assemblea convocada aquest dimecres a la nit, demanar a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell que faci canvis en la senyalització d’accés al poble i estableixi direccions úniques en les entrades a Castellciutat per l’Hotel El Castell, el carrer de mossèn Cinto Verdaguer i el carrer de l’Hortal.

El vicepresident de l’entitat, Miquel Parra, ha explicat a RàdioSeu que “aquestes mesures podrien ajudar a ordenar el volum de trànsit intern en moments puntuals del dia, ja sigui per la circulació dels propis veïns o la de la gent de pas, sobretot d’aquelles persones que van en direcció als polígons industrial o entren al poble a causa d’accidents o obres a la N-260”. Parra ha afegit que “tot i que mai no agrada canviar les senyalitzacions, és imprescindible buscar noves opcions viàries per al poble, no només per amortir el caos intern, sinó també per millorar la seguretat”.

L’Associació de Veïns sol.licita que s’implementin els canvis i es valori la iniciativa fent una prova pilot. Pròximament es reuniran amb membres del consistori per explicar la proposta.

L’acord sorgeix com un moviment d’espera a la millora dels accessos prevista pel Ministerio de Foment i l’aprovació del Pla Especial de Castellciutat, que tot i que preveu més amplada en els carrers del nucli, no serà una realitat fins d’aquí a uns anys. Els veïns han decidit donar un marge de temps a la resolució del govern central en relació a la tercera rotonda, un cop s’han posat d’acord tots els grups polítics amb l’aprovació d’una proposta durant el plenari d’aquest mes de novembre per fer pressió davant els responsables de carreteres estatals sobre la necessitat de la glorieta.

L’Assemblea veïnal d’aquest dijous també ha servit per informar dels terminis i l’estat de les negociacions sobre el Pla Especial del nucli.

Mostrar formulari de contacte