Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Castellciutat estrena el nou consultori mèdic, als antics estudis de RàdioSeu

Castellciutat estrena el nou consultori mèdic, als antics estudis de RàdioSeu

La inauguració es fa avui dimarts a la tarda, amb cabuda limitada per prevenir contagis de la COVID-19. El nou local millora les condicions de servei tant pels professionals com pels veïns

Nou consultori mèdic de Castellciutat, als antics estudis de RàdioSeu
Nou consultori mèdic de Castellciutat, als antics estudis de RàdioSeu
25/05/2021 11:35

Castellciutat ja disposa des d'aquesta setmana del seu nou consultori mèdic, ubicat al carrer del Doctor Robert, a l'edifici dels antics estudis de RàdioSeu. La setmana passada es van completar els últims treballs d'adequació, amb la nova pintura de la façana, i des d'ara els professionals sanitaris i els veïns ja en poden fer ús.

La inauguració oficial del consultori es durà a terme avui dimarts a les 6 de la tarda, amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, i la tinent d'alcalde de Salut, Marian Lamolla. Tot i això, no s'ha fet convocatòria pública d'aquest acte per raons sanitàries, amb l'objectiu que tingui una assistència limitada per reduir així el risc de contagis de la COVID-19, atès que es tracta d'un espai de dimensions reduïdes. Tot seguit, Talarn també visitarà una altra obra de Castellciutat en què hi ha participat la Diputació: la remodelació i ampliació del camí de Sant Isidre, a l'entrada nord del poble.

El nou consultori mèdic de Castellciutat suposa una millora en aquest servei, atès que tant els professionals com els usuaris disposaran d'un espai més ampli i modern i amb més llum natural, atès que l'edifici disposa d'unes excel·lents vistes de la Seu i la plana de l'Urgellet. Fins ara el servei es prestava en un local del carrer Marc Comes. En aquest sentit, el trasllat suposarà un estalvi per a l'Ajuntament, atès que aquell local era de lloguer mentre que el nou és propietat del consistori.

Les obres han inclòs el canvi de la porta d'entrada, que s'ha ubicat a la façana més propera a la plaça de l'Arbre per tal de garantir-hi l'accés a persones amb mobilitat reduïda. També s'ha remodelat el mur i la barana d'aquesta part de l'edifici i s'ha redefinit els espais interiors per ubicar-hi la sala de visites i els despatxos. De la seva part, la planta inferior s'ha cedit als veïns perquè la Comissió de Festes de Castellciutat disposi de més espai de magatzem. Les obres han anat a càrrec de l'empresa Àrids i Formigons Pont d'Espia i han tingut un pressupost de 57.000 euros.

Emplaçament de RàdioSeu al llarg de més de tres dècades

Cal recordar que l'edifici escollit per ubicar-hi el nou consultori de Castellciutat va acollir els estudis de RàdioSeu al llarg de més de tres dècades. L'emissora municipal va ser-hi pràcticament des de la seva creació, l'any 1985, i fins que el juny de 2018 va estrenar les seves actuals instal·lacions al passeig del Parc 16-18, en ple nucli urbà de la Seu.

Mostrar formulari de contacte