Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Castellciutat estrena el nou consultori mèdic, als antics estudis de RàdioSeu

Castellciutat estrena el nou consultori mèdic, als antics estudis de RàdioSeu

La inauguració es fa avui dimarts a la tarda, amb cabuda limitada per prevenir contagis de la COVID-19. El nou local millora les condicions de servei tant pels professionals com pels veïns
Nou consultori mèdic de Castellciutat, als antics estudis de RàdioSeu
25/05/2021 11:35

Castellciutat ja disposa des d'aquesta setmana del seu nou consultori mèdic, ubicat al carrer del Doctor Robert, a l'edifici dels antics estudis de RàdioSeu. La setmana passada es van completar els últims treballs d'adequació, amb la nova pintura de la façana, i des d'ara els professionals sanitaris i els veïns ja en poden fer ús.

La inauguració oficial del consultori es durà a terme avui dimarts a les 6 de la tarda, amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, i la tinent d'alcalde de Salut, Marian Lamolla. Tot i això, no s'ha fet convocatòria pública d'aquest acte per raons sanitàries, amb l'objectiu que tingui una assistència limitada per reduir així el risc de contagis de la COVID-19, atès que es tracta d'un espai de dimensions reduïdes. Tot seguit, Talarn també visitarà una altra obra de Castellciutat en què hi ha participat la Diputació: la remodelació i ampliació del camí de Sant Isidre, a l'entrada nord del poble.

El nou consultori mèdic de Castellciutat suposa una millora en aquest servei, atès que tant els professionals com els usuaris disposaran d'un espai més ampli i modern i amb més llum natural, atès que l'edifici disposa d'unes excel·lents vistes de la Seu i la plana de l'Urgellet. Fins ara el servei es prestava en un local del carrer Marc Comes. En aquest sentit, el trasllat suposarà un estalvi per a l'Ajuntament, atès que aquell local era de lloguer mentre que el nou és propietat del consistori.

Les obres han inclòs el canvi de la porta d'entrada, que s'ha ubicat a la façana més propera a la plaça de l'Arbre per tal de garantir-hi l'accés a persones amb mobilitat reduïda. També s'ha remodelat el mur i la barana d'aquesta part de l'edifici i s'ha redefinit els espais interiors per ubicar-hi la sala de visites i els despatxos. De la seva part, la planta inferior s'ha cedit als veïns perquè la Comissió de Festes de Castellciutat disposi de més espai de magatzem. Les obres han anat a càrrec de l'empresa Àrids i Formigons Pont d'Espia i han tingut un pressupost de 57.000 euros.

Emplaçament de RàdioSeu al llarg de més de tres dècades

Cal recordar que l'edifici escollit per ubicar-hi el nou consultori de Castellciutat va acollir els estudis de RàdioSeu al llarg de més de tres dècades. L'emissora municipal va ser-hi pràcticament des de la seva creació, l'any 1985, i fins que el juny de 2018 va estrenar les seves actuals instal·lacions al passeig del Parc 16-18, en ple nucli urbà de la Seu.

Mostrar formulari de contacte