Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Castellciutat organitza el IV Consell General de bruixes i bruixots

Castellciutat organitza el IV Consell General de bruixes i bruixots

L'Ateneu Alt Urgell i el poble de Solanell també promouen activitats coincidint amb la revetlla de Sant Joan. L'Orquestra de Cambra Cadí ofereix diumenge un concert davant la porta de la Cateddral de la Seu

Nit de bruixes i bruixots a Castellciutat
Nit de bruixes i bruixots a Castellciutat
23/06/2017 12:40

Castellciutat organitza aquest divendres, 23 de juny, el IV Consell General de bruixes i bruixots, que tindrà lloc durant la revetlla de Sant Joan. Les activitats començaran a les 21 hores amb un sopar de poble, al qual tothom s'hi pot incriure prèviament. Tot seguit, a partir de les 23 hores, es farà una sessió d'encanteris al cau de bruixes, amb la iniciació d'un nou bruixot (23.30 h). El repartiment del beuratge de la sort es farà a les 23.45 hores, mentre que l'encesa de la foguera està prevista a mitjanit. La celebració finalitzarà amb un ball.

També a Solanell s'ha preparat una revetlla amb sopar i ball, amb trobada de bruixes i cabrons i la presència dels Minairons. Les activitats continuaran dissabte amb excursions, un taller d'horticultura, formació sobre pedra secta i la construcció d'un galliner. És la primera vegada que se celebra Sant Joan en aquest poble recuperat. Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 29 85 84 o bé entrar a la pàgina web www.reviuresolanell.com.

D'altra banda, Sant Joan es podrà viure un any més a l'Ateneu Alt Urgell, on s'ha programat un sopar popular a la fresca, la baixada a la foguer (23.15 h) i un ressopó al local amb música fins a la una de la matinada.

Concert de Sant Joan

Cal afegir que l'Orquestra de Cambra Cadí de la Seu oferirà diumenge, a les 20.30 hores, un concert davant de la porta principal de la Catedral de la Seu d'Urgell, amb motiu de Sant Joan. La formació urgellenca interpretarà peces musicals variades i amenes. L'actuació és oberta a tothom.

Mostrar formulari de contacte