Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Ce n'est qu'un début', nova proposta del CineClub La Seu

'Ce n'est qu'un début', nova proposta del CineClub La Seu

La producció francesa reflexiona sobre la importància de la formació en el desenvolupament dels infants com a persones El film es podrà veure aquest dijous a les 10 de la nit a Cinemes Guiu

'Ce n'est qu'un debut'
'Ce n'est qu'un debut'
03/12/2014 16:04

El cicle del CineClub La Seu continua aquest dijous, a les 10 de la nit a Cinemes Guiu, amb la projecció de 'Ce n’est qu’un début' (Només és el començament), dels francesos Jean Pierre Pozzi i Pierre Barougier. Es podrà veure en versió original subtitulada.

Aquest film reflecteix, des d'un punt de vista proper i càlid, la importància cabdal de l'educació en el desenvolupament com a persones. Ho fa a través d'unes classes de filosofia per a nens de 3 i 4 anys, que comencen a discutir lliurement i junts sobre l'amor, la llibertat, l'autoritat, la diferència i la intel·ligència.

Durant els seus primers anys d'educació infantil, aquests nens experimentaran amb la seva professora Pascaline la posada en marxa d'un taller de filosofia. Diverses vegades al mes, asseguts en cercle al voltant d'una espelma, aprenen a explicar-se, escoltar-se, conèixer-se i reconèixer-se reflexionant. No hi ha bons o mals alumnes, només infants capaços de pensar per ells mateixos amb les seves paraules, plenes d'espontaneïtat, de bon sentit i de poesia.

Mostrar formulari de contacte