Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Celebració del centenari de CaixaBank a la Seu d'Urgell

Celebració del centenari de CaixaBank a la Seu d'Urgell

L'entitat financera va organitzar divendres un acte institucional a la Sala de Sant Domènec. La commemoració va finalitzar amb una festa amb música i una mostra del Ball Cerdà a la plaça dels Oms

02/10/2017 13:25

CaixaBank ha iniciat aquest divendres la commemoració del centenari de la seva presència a la Seu d'Urgell. L'acte institucional ha comptat amb la presència del president de l'entitat financera, Jordi Gual; l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, i l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, a més del director territorial a Catalunya, Jaume Masana.

En la seva intervenció, el president de CaixaBank, Jordi Gual, va reiterar "el compromís de l'entitat amb la ciutat i l'Alt Urgell". Així mateix, va destacar la manera "diferent" de fer banca des dels seus orígens: "amb una visió de permanència, vocació de servei, voluntat d'inclusió i l'esperit de la professionalitat i l'excel·lència". Gual va finalitzar el seu discurs fent un agraïment a la confiança dels clients urgellencs. I va afegir: "Continuarem treballant amb constància, discreció i il·lusió al servei de tothom, contribuint al desenvolupament econòmic, social i cultural".

L'acte es va aprofitar per fer un homenatge als clients més antics de CaixaBanck. En representació de tots ells van pujar a l'escenari sis clients -tots majors de 90 anys-, que van rebre un pin d'honor. Tot seguit, els assistents a la celebració van poder gaudir de l'actuació del músic Artur Blasco i de tres intèrprets de l'Escola Municipal de Música de la Seu, Anna Ambatlle, Maria José Arilla i Georgina Fàbregas. Finalment, es va poder veure a la plaça dels Oms una mostra del Ball Cerdà. La celebració del centenari de CaixaBank a la Seu també inclourà un concert de Nadal amb l'Escola Oficial de Música de la Seu d'Urgell.

L'oficina 0018-La Seu d'Urgell de CaixaBank, ubicada actualment al carrer de Josep de Zulueta, 12, va obrir les seves portes al públic el 23 de setembre de 1917 després d'absorbir la Caixa d'Estalvis del Sindicat Agrícola de l'Institut Obrer de la ciutat. Amb l'increment de l'activitat, l'espai del carrer Major va quedar petit i el 1930 es va traslladar a un edifici propi al número 21 del mateix vial. Més tard, el 1962, l'oficina va traslladar-se al seu emplaçament actual.

Cent anys després de la seva obertura, CaixaBank ha transformat aquesta oficina amb l'innovador model Store. Aquest espai compta amb una superfície de 400 m2 útils, té 13 empleats i gestiona prop d'11.000 clients.

  • Celebració del centenari de CaixaBank a la Seu
    Celebració del centenari de CaixaBank a la Seu
  • Acte institucional dels 100 anys de CaixaBank a la Seu
    Acte institucional dels 100 anys de CaixaBank a la Seu

Mostrar formulari de contacte