Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Celebrada amb èxit a Bassella la 2a edició de la gran festa bultaquista

Celebrada amb èxit a Bassella la 2a edició de la gran festa bultaquista

El Bultaco Day va reunir el 30 d'abril més de 200 participants, amb molts històrics de la marca, i va comptar amb diferents activitats i homenatges al llarg de tota la jornada

09/05/2022 18:50

Les instal·lacions de Bassella Experiences van acollir el passat 30 d'abril la segona edició del Bultaco Day, una festa motociclista que va reunir diversos pilots oficials de l'època i més de 200 aficionats, provinents del país i de diferents punts de França i Itàlia. L'esdeveniment va permetre rememorar els millors anys de la mítica marca i homenatjar alguns dels seus protagonistes.

El paddock central va acollir més de 100 models Bultaco de totes les especialitats, que van rodar simultàniament pels diferents circuits i pistes habilitats al recinte: motocròs, recorregut de tot terreny, zones de trial i rutes de carretera. També es va promoure una moto-gimcana per posar a prova l'habilitat dels participants, i es va organitzar una exhibició de dirt-track, a càrrec de Juan i Rocio Bultó.

La sortida de la 4a Alpinada va captar l'atenció de tots els assistents, amb un total de 25 motos Alpina, que van completar un recorregut trail de 20 quilòmetres. L'acte va comptar amb uns padrins d'honor: Rafael Puig Bultó, l'únic pilot supervivent de l'expedició Himàlaia de 1973, i familiars dels altres 5 expedicionaris que el van acompanyar i que van rebre també un record per commemorar la gran gesta.

Motos originals

Alberto Nomen, l'únic supervivent dels fundadors de Bultaco; Ricardo Quintanilla, membre de l'equip de la Cazarecords i pilot de carreres de la primera època de la marca, i Oriol Puig Bultó es van convertir en les grans estrelles del dia i van signar autògrafs i van xerrar amb els assistents i aficionats al llarg de tot l'esdeveniment.

D'altra banda, un dels moments més esperats de la jornada va ser la presentació de les 4 motos originals de l'equip dels ISDT de 1970, que es reunien de nou després de 52 anys. Dues d'elles han estat recuperades pel Club Bultaco i les altres dues van ser cedides pel col·leccionista Antoni Lleó.

Els pilots Jorge Capapey, Casimiro Verdaguer i Narcís Casas van compartir els seus records i vivències d'aquella mítica carrera, i el fill de Fernando Muñoz va representar al seu pare a la foto de família per a reproduir la imatge dels quatre components de l'equip. Oriol Puig Bultó, Emilio Bosser i Estanislao Soler, manager de l'equip, van aprofitar també l'ocasió per explicar algunes anècdotes d'aquells anys.

Vídeo del Butaco Day 2022

Galeria d'imatges 2022

 

 

  • Bultaco Day 2022 (Foto: Bassella Experiences)
    Bultaco Day 2022 (Foto: Bassella Experiences)
  • Bultaco Day 2022 (Foto: Bassella Experiences)
    Bultaco Day 2022 (Foto: Bassella Experiences)

Mostrar formulari de contacte