Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Centres educatius de la Seu i Castellciutat participen en el Torneig Golf a les Escoles

Centres educatius de la Seu i Castellciutat participen en el Torneig Golf a les Escoles

La competició l'organitza aquest dissabte, 19 de maig, la Federació Catalana de Golf a la Costa Daurada. Hi prendran part 25 equips de dotze escoles catalanes

Golf a les Escoles
Golf a les Escoles
18/05/2018 12:25

El Torneig Golf a les Escoles, organitzat per la Federació Catalana de Golf (FCG), tindrà lloc aquest dissabte, 19 de maig, al Golf Costa Daurada. Dotze centres educatius hi participaran, entre els que hi ha l'Escola Mossèn Albert Vives, l'Escola Castell-ciutat (ZER Urgellet), el Col.legi La Salle i l'Escola Pau Claris.

La competició la conformaran un total de 25 equips formats per quatre jugadors. Dels equips, 19 estan inscrits en el torneig sense 'Handicap', mentre els altres prendran part en la categoria 'Handicap'. L'esdeveniment esportiu preveu premis per als guanyadors i per al centre escolar al que pertanyin, a més de per al club o camp de referència, que a l'Alt Urgell és l'Aravell Golf.

Tots els participants rebran una bossa de benvinguda. D'altra banda, un dels grans al·licients per als guanyadors serà una invitació per participar a la Final Nacional de golf, a la qual hi prendran part els primers i segons classificats de cada prova. La competició es disputarà al Centro Nacional de Golf, a Madrid, els dies 29 i 30 de setembre.

La jornada al Golf Costa Daurada comptarà amb la presència de l'ambaixador del programa, l’actor Jordi Ríos, que farà la sortida d’honor del torneig. Com a prova oficial de la FCG, el torneig compta com a patrocinadors principals amb Adidas TaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius La Roca Village, Wunder Training, Golf Estudio, NACEX, Coca-Cola, Aneto Natural i Dilmah. El col·laborador especial és Aqualeón.

Mostrar formulari de contacte