Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cinemes Guiu projecta en alta definició l'òpera 'Madame Butterfly'

Cinemes Guiu projecta en alta definició l'òpera 'Madame Butterfly'

L'espectacle, dirigit per Takao Okamura, té una durada de 150 minuts La primera estrena de Madame Butterfly, de Giacomo Puccini, es va dur a terme el 1904

Òpera - Madame Butterfly
Òpera - Madame Butterfly
02/02/2012 10:57

Cinemes Guiu ha programat per aquest dijous, 2 de febrer, a les 19.00 hores, una nova projecció en alta definició d'òpera. En aquesta ocasió, es podrà veure el clàssic 'Madame Butterfly', de Giacomo Puccini, del Puccini Festival de Torre del Lago (Itàlia).

L'espectacle, dirigit per Takao Okamura, té una durada de 150 minuts. L'argument se centra en un oficial naval nord-americà destinat a Nagasaki que es vol casar amb una geisha de quinze anys, la 'papallona'.

Els intèrprets seran Kimiko Suheiro, Alessandra Meozzi, Masimiliano Pisapia, Sergio Bologna, Sakiko NInomiya, Jun Takahashi i Seung Pil Choi, entre d'altres.

La primera estrena de Madame Butterfly es va dur a terme el 17 de febrer de 1904, a La Scala de Milà. L'estrena de la segona Madama Butterfly, l'òpera tal com la coneixem avui en dia, es va fer a Brescia, al Teatre Gran, el 28 de maig de 1904.

Mostrar formulari de contacte