Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / CIU aposta per l'eslògan "Seu de Futur"

CIU aposta per l'eslògan "Seu de Futur"

La frase ja es pot llegir través de tanques publicitàries instal.lades a les entrades de la ciutat i a la pàgina web del candidat www.albertbatalla.cat

CIU Eslògan
CIU Eslògan
07/05/2007 17:04

El candidat de CiU a l’alcaldia de la Seu, Albert Batalla, ha fet públic l’eslògan de campanya de CiU per a les properes eleccions municipals a la Seu d’Urgell. L’eslògan, que serà “Seu de Futur”, respon a un projecte de ciutat que va més enllà de la propera legislatura i planteja reptes estratègics de la Seu per a la pròxima dècada.

Segons Batalla, “l’actual projecte de ciutat està esgotat i és necessari redefinir-lo per donar resposta als reptes d’avui i de demà”.

El candidat a l’alcaldia ha explicat que l’eslògan respon al que serà el programa de govern de l’equip de CiU. El grup considera que la Seu ha d’avançar en quatre àmbits. El primer és en oferir millors solucions als ciutadans. El segon dels reptes seria la bona planificació del creixement de la ciutat. El tercer dels àmbits de treball és l’atenció a les persones, i, per últim, el quart és definir un horitzó que vagi més enllà de la gestió diària de les solucions, el creixement i el benestar, i això és la Seu de futur”.

El candidat de CiU ha definit la Seu d’aquí quinze anys, com una ciutat que ha de ser vital i sostenible alhora. Un model que garanteixi la qualitat de vida i es converteixi en motor d’oportunitats.

Albert Batalla i el seu equip presentaran públicament el projecte “Seu de futur”, en la Conferència de Ciutat que tindrà lloc el proper 12 de maig a les 20.30 a la Sala de Sant Domènec.

Mostrar formulari de contacte