Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / CiU d'Alp reclama la nul·litat del conveni on l'Ajuntament cedeix la propietat de nou pous d'aigua a Masella

CiU d'Alp reclama la nul·litat del conveni on l'Ajuntament cedeix la propietat de nou pous d'aigua a Masella

30/11/2007 10:23

L'oposició del consistori d'Alp (CiU) reclama la nul·litat del conveni segons el qual el municipi cedeix la titularitat de nou pous d'aigua a l'estació d'esquí de Masella. El cap de files de CiU, Salvador Rigola, considera que el conveni que es va signar aquest estiu amb Masella hauria de canviar els punts cinc i nou, en els que per una banda s'atorga la titularitat dels pous a l'estació d'esquí, i per l'altra es permet la cessió de l'aigua a tercers. El grup de Rigola ha manifestat que aquest conveni 'podria anar en contra dels interessos del municipi en el cas de què hi hagués manca d'aigua a Masella i al poble simultàniament; en aquest cas, la prioritat del seu ús la tindria Masella, segons s'indica en el conveni'.
L'edil de l'oposició també s'ha mostrat contrari a què l'aigua d'aquesta muntanya es pugui destinar a tercers. I a més, també s'ha mostrat contrari a què Masella pugui cobrar l'aigua que utilitzi el municipi quan se sobrepassin els 75.000 metres cúbics.

Tanmateix, Rigola ha volgut deixar clar, en declaracions a l'ACN, que la seva voluntat no és la d'anar en contra el desenvolupament de Masella, sinó 'la de no deixar els veïns del poble en condicions d'inferioritat davant l'estació'. En aquest aspecte, Rigola s'ha mostrat a favor de què l'estació utilitzi l'aigua que necessiti sempre i quan el municipi hagi cobert les seves necessitats. Per això, el cap de l'oposició ha dit estar d'acord en tot el conveni menys pel que fa a la titularitat i a la cessió a terceres persones.