Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / CiU exposa les millores en serveis i equipaments en l'acte final de campanya

CiU exposa les millores en serveis i equipaments en l'acte final de campanya

Albert Batalla creu que la Seu s’ha consolidat com a ciutat amb qualitat de vida La formació nacionalista celebra el míting central aquest vespre a la Sala de Sant Domènec
20/05/2011 17:15

CiU defensa que els darrers quatre anys la Seu s’ha consolidat com una ciutat amb una bona qualitat de vida. La formació nacionalista protagonitza l’últim acte de campanya, aquest divendres al vespre a la Sala de Sant Domènec.

L’alcalde i cap de llista, Albert Batalla, ha anunciat que presentarà la candidatura de CiU com un equip de persones ben preparades en els seus àmbits professionals per governar la Seu en les respectives àrees.

El candidat a la reelecció demana el vot per CiU ja que considera que representen els valors de seguretat, futur i confiança en la ciutat.
Batalla es marca com a prioritat immediata crear llocs de treball i mantenir la cohesió social davant la situació de crisi.

Del balanç de govern, CiU en destaca la cobertura total de la demanda de guarderia, els ajuts anticrisi, la reforma del carrer Major i de la xarxa de clavegueram, i la modernització de la zona esportiva i el Parc del Segre.

  • ELECCIONS 2011 - LOGO GENERAL RÀDIOSEU
  • CIU - Foto míting

Mostrar formulari de contacte