Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Col·laboració de la campanya 'No és No' amb la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet

Col·laboració de la campanya 'No és No' amb la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet

L'entitat distribuirà 1.000 gots de plàstic retornables amb el lema de la iniciativa, ampliant així el missatge de reciclatge que difon cada any a través de les festes majors

Gots retornables
Gots retornables
16/08/2018 18:17

La Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet col·laborarà enguany en la campanya 'No és no. A l'Alt Urgell volem festes lliures de masclisme i LGBTIQfòbia'. L'entitat distribuirà 1.000 gots de plàstic amb el lema de la iniciativa, ampliant així el missatge de reciclatge que difon cada any a través de les festes majors amb el disseny i distribució de vasos retornables.

La proposta ha sorgit del grup de treball de la campanya 'No és no', que des del 2016 duu a terme diverses accions per prevenir, sensibilitzar i actuar contra les agressions i l’assetjament masclista a les festes majors de l’Alt Urgell. El repartiment de gots es continuarà acompanyant de l'elaboració de materials diversos, com ara pancartes.

Les primeres festes majors que han utilitzat aquest nou disseny de gots retornables han estat la del Pla de Sant Tirs i Toloriu. Ara s’aniran distribuint a demanda de les comissions de cada municipi.

Reciclatge

La Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet ja va distribuir el 2017 un miler de gots entre les festes majors que es van adherir a la campanya de reciclatge. L'objectiu és que aquests vasos es reutilitzin el màxim de vegades possible, ara també amb la crida a evitar el masclisme i l'LGBTIQfòbia.

Mostrar formulari de contacte