Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Coll de Nargó aposta en el POUM per un polígon industrial de 12 hectàrees

Coll de Nargó aposta en el POUM per un polígon industrial de 12 hectàrees

El planejament municipal es troba en període d’al.legacions L’Ajuntament ha suspès l’atorgament de llicències d'obra
Coll de Nargó
21/10/2008 13:55

L’Ajuntament de Coll de Nargó ha fet aquest dissabte la presentació pública del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM), que va aprovar-se de forma provisional el passat mes de juny. El planejament urbanístic es troba en aquests moments en període d’exposició pública. Tots els veïns i afectats poden presentar-hi al.legacions fins al dia 21 de novembre. El document es pot consultar al consistori nargoní els dijous, de 10 del matí a dues del migdia.

A l’espera de la modificació del règim urbanístic, el consistori de Coll de Nargó ha suspès l’atorgament de llicències d’edificació, reforma, rehabilitació o l’enderrocament de construccions, d’instal.lació o ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzacions en tot l’àmbit municipal.

L’alcalde de Coll de Nargó, Benet Fité, s’ha mostrat satisfet pel fet de tirar endavant l’ordenació urbana del municipi, i ha recordat que “la proposta també inclourà algunes de les modificacions que arribaran en forma d’al.legacions”. Fité destaca que el POUM segueix les directrius d’Urbanisme i que, per tant, contempla un creixement d’un 30 per cent en quinze anys. Si es compleixen les previsions, el municipi passaria a tenir 800 habitants. La proposta també contempla la construcció d’un polígon industrial de dotze hectàrees que hauria d’aportar sòl industrial per a les empreses del municipi i també per als empresaris de la zona que hi estiguessin interessats.

El POUM, redactat per Maria Àngels Espar, consta d’una memòria descriptiva i justificativa i d’una memòria social. El document també recull les normes urbanístiques, els plànols d’informació i ordenació del territori, un catàleg de béns a protegir i un altre catàleg de masies i cases rurals. El planejament es desenvoluparà tenint ja una avaluació econòmica establerta i una agenda estipulada. El POUM inclou un informe de sostenibilitat econòmica, un altre de sostenibilitat ambiental i un estudi d’avaluació de mobilitat generada.

Mostrar formulari de contacte