Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Coll de Nargó reobre la deixalleria municipal

Coll de Nargó reobre la deixalleria municipal

La instal·lació es podrà utilitzar complint les normes sanitàries per evitar contagis de la COVID-19. Els usuaris hauran de portar guants i mascaretes
Residus
20/04/2020 17:30

L'Ajuntament de Coll de Nargó ha anunciat que ja es pot tornar a fer ús de la deixalleria municipal. La instal·lació es podrà utilitzar complint les normes sanitàries per evitar contagis de la COVID-19, essent obligatori l'ús de guants i de mascaretes. A més a més, no se'n permetrà l'ús simultani. En cas de coincidència, un usuari haurà d'esperar fora del recinte fins que l'altre acabi l'abocament i surti de la planta.

La deixalleria bàsica de Coll de Nargó va posar-se en marxa el passat mes d'octubre amb l'objectiu de millorar el sistema de reciclatge i disposar d'un espai per dipositar objectes i escombraries propi, ja que abans s'havien de transportar a Organyà.

Normativa de l'ARC

L'Agència de Residus de Catalunya considera que els ens locals poden valorar la convenciència d'obrir el servei de deixalleria si es poden garantir les condicions de seguretat. Aquesta opció coincideix amb la reducció de les mesures de confinament decretades per l'Estat, que permet als treballadors i treballadores d'alguns sectors no essencials tornar a la feina.

Mostrar formulari de contacte