Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / COM Ràdio-Xarxa Local estrena per Sant Jordi la nova pàgina web

COM Ràdio-Xarxa Local estrena per Sant Jordi la nova pàgina web

El disseny esdevé més simple i facilita l'accés a continguts El portal permet accedir a les emissores municipals, entre les quals hi ha RàdioSeu, i s'incorpora al domini .cat
RàdioSeu
23/04/2012 18:13

COMRàdio-Xarxa Local, de la qual forma part RàdioSeu, ha aprofitat la diada de Sant Jordi per presentar la nova pàgina web de la cadena, que de passada s'incorpora al domini .cat. La prioritat és oferir un entorn web més accessible i útil i simplificar el procés de recerca de continguts.

S’han millorat i dotat de més presència els serveis d’emissió en directe i de ràdio a la carta per potenciar que la xarxa sigui un canal més per escoltar la ràdio. La nova web s’estructura en mòduls: destacats de programació, emissió en directe, informació. A més, la pàgina disposa d’una portada que permet visualitzar altres mòduls, com ara ´xarxes socials´, accés a les ´ràdios municipals´, o 'àudios destacats´.

La nova web de COMRàdio permet accedir a un llistat de ràdios municipals, visitar les webs de les emissores locals i conèixer la seva freqüència d’emissió. Les ràdios municipals es poden trobar des d’un cercador i a través d’un mapa on se les localitza.

Mostrar formulari de contacte