Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença el lliurament de bases de preinscipció a les llars d'infants de la Seu

Comença el lliurament de bases de preinscipció a les llars d'infants de la Seu

El procés d'assignació té en compte diferents criteris sobre els tipus de familia, la situació econòmica i l'estat de salut La Grandalla i Els Minairons faran jornada de portes obertes el dia 20
Llar d'Infants 'La Grandalla'
09/02/2010 16:12

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell lliura des d'aquest dimarts les bases de preinscripció i ingrés a les llars d’infants municipals La Grandalla i Els Minairons per al curs 2010-2011.

Totes les famílies que hi estiguin interessades poden obtenir-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i per a més informació cal dirigir-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització, totes dues ubicades a l'edifici de l'Ajuntament. També es pot fer el procés pel web www.laseu.cat.

En aquestes bases es marca les dates per preinscriure els nens i nenes de 0 a 3 anys, que són del 8 al 19 de març. Els dos requisits que es demanen, ja sigui per a una primera inscripció o per a la renovació, són que l’infant compleixi 6 mesos abans del 7 de setembre d’enguany i que hagi nascut l’any 2008 o en els anys posteriors. Cal detallar que les renovacions es realitzaran del 9 al 19 de març a les mateixes llars d’infants.

A l’imprès de sol•licitud cal adjuntar la fotocòpia del DNI del pare i de la mare o del tutor legal, fotocòpia del llibre de família i tots els documents que serveixin per justificar els criteris establerts. Les famílies urgellenques podran marcar la seva preferència de centre. El criteri que se seguirà per assignar centre serà el de puntuació. Les famílies que ja tenen fills a les llars d'infants podran sol•licitar canvi de centre en el moment de confirmar plaça fins el 19 de febrer, a través d'una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Entre els criteris preferents, hi ha:

• Presència de Germans al centre.
• Empadronament de la unitat familiar.
• Treball fora de casa del pare i de la mare o dels tutors legals (amb valoració a part en cas de famílies monoparentals)
• Família en atur sense percepció de subsidi abans de la publicació de les bases.
• Discapacitat igual o superior al 33% de l’infant, germans, pares o tutors.
• Quan el pare o la mare o els tutors siguin beneficiaris de l’ajut de renda mínima d’inserció, o acreditin recursos totals inferiors a la tercera part d’aquesta.
• Condició de família monoparental.
• Circumstàncies objectives derivades de situacions laborals, socials, econòmiques o culturals no previstes en els apartats anteriors.
• Malaltia crònica de l’infant, que afecti el seu sistema digestiu, endocrí o metabòlic i que exigeixi una dieta complexa.

Portes obertes

Les llars municipals d'infants La Grandalla i Els Minairons han organitzat per dissabte vinent dia 20 una jornada de portes obertes, d'onze del matí a l'una del migdia. Tothom que ho desitgi podrà conèixer de primera mà els dos centres i el treball educatiu que s'hi duu a terme.

Mostrar formulari de contacte