Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença el període de preinscripció a l'EOI de la Seu d'Urgell

Comença el període de preinscripció a l'EOI de la Seu d'Urgell

Fins dilluns que ve, 5 de setembre, els alumnes nous podran cursar la seva sol.licitud per Internet o bé de forma presencial Els tests de nivell seran els dies 7 i 8 d'aquest mes
EOI
02/09/2011 11:39

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de la Seu d’Urgell ha obert el període de preinscripció per a nous alumnes. Fins dilluns que ve, 5 de setembre, les persones que estiguin interessades a accedir als estudis de francès i anglès que ofereix el centre urgellenc podran tramitar la seva sol.licitud per Internet a la pàgina web del departament d’Ensenyament, a través de l’aplicatiu en línia. Així mateix, també hi ha l’opció de fer les gestions de forma presencial a les instal.lacions de l’EOI al centre cultural ‘Les Monges’, amb accés des del carrer Capdevila, 29. En aquest cas, l’horari d’atenció al públic serà de 10.00 a 13.00 hores els dies 2 i 5, i de 10.00 a 12.00 hores el dia 5.

En el moment de la preinscripció els aspirants poden accedir als cursos amb un test de nivell o amb accés directe. En cas de fer un test de nivell previ, l’EOI durà a terme les proves els dies 7 i 8 de setembre de les 16.00 a les 19.00 hores. S’admetran alumnes fins a les 18.30 hores.

L'Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell va ser creada el curs 2003-2004 pel departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (Decret 422/2004 del 4 de novembre de 2004). Actualment, el centre imparteix estudis d’anglès i francès i compta amb un centre educatiu delegat (CED) a Sort.

La preinscripció es pot fer per a dos idiomes. D'altra banda, per a cadascun dels idiomes es podran escollir dues opcions de centre. Cal que duguin a terme aquests tràmits les persones que volen accedir per primera vegada a una EOI en modalitat presencial, els alumnes d´EOI que volen estudiar una llengua diferent de la que cursen o han cursat i l’alumnat que canvia d´EOI (en període no lectiu).

El requisit bàsic per accedir al centre és tenir 16 anys (complerts el 31 de desembre de 2011). També hi poden accedir els més grans de 14 anys per seguir els ensenyaments d´un idioma diferent del cursat en l´educació secundària obligatòria. En aquest cas, hauran d´acreditar-ho presentant un certificat del centre on cursen l´ESO i on s´informi de la primera llengua estrangera que s´estudia.

Mostrar formulari de contacte