Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença el procés de negociació del pressupost de la Seu

Comença el procés de negociació del pressupost de la Seu

L'equip de govern subratlla la voluntat de negociar amb tots els grups municipals Es vol marcar les línies tant per enguany com per al futur tenint en compte el context econòmic

Plaça dels Oms
Plaça dels Oms
25/02/2010 16:53

La Comissió Informativa dels Serveis Centrals de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va lliurar ahir dimecres una còpia dels pressupostos municipals per al 2010 a tots els grups polítics que conformen el Consistori urgellenc.

Segons el tinent d'alcalde d'Hisenda, Jesús Fierro, "aquesta reunió ha donat el tret de sortida de la negociació del pressupost municipal, amb una clara voluntat de tots els grups polítics de trobar punts s'acord al respecte”. Amb aquest primer pas fet per l'equip de govern, Fierro ha volgut afegir que “farem tot el possible per trobar el màxim consens polític amb tots els grups de l'Ajuntament".

En el procés, l'equip de Govern es proposa "marcar quines han de ser les prioritats tant pel nou exercici com pels propers anys, tot tenint en compte la nova conjuntura econòmica que pateixen els ajuntaments”.

Mostrar formulari de contacte