Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença la campanya turística 'Vine al Pallars, viu el Jussà'

Comença la campanya turística 'Vine al Pallars, viu el Jussà'

L'objectiu és atraure visitants totes les èpoques de l'any amb activitats gratuïtes

31/03/2015 18:46

L'associació Vine al Pallars, Viu el Jussà ha engegat la tercera temporada d'activitats encarades a persones que pernoctin a establiments turístics de la zona aprofitant la Setmana Santa. Enguany, atenent a la demanda, s'ha augmentat el nombre d'experiències i s'ha reduït les sortides de senderisme.

Entre les experiències que els establiments ofereixen hi ha: anar a visitar cellers, a pasturar ovelles o fer barranquisme. L'objectiu és consolidar els clients, atreure'n de nous i desestacionalitzar el turisme. El calendari programat abraça activitats fins al febrer del 2016. Aquesta iniciativa aglutina 31 allotjaments, xifra que representa més del 80% de les places hoteleres i d'establiments rurals.

També en aquest sentit s'ha millorat el portal web de l'associació. Precisament a través del portal es poden adquirir paquets turístics que engloben allotjament i activitats distribuïts en diferents àmbits: equitació a la Vall de Manyanet, interpretació del territori i geologia, gastronomia i enoturisme i visita al Montsec aprofitant la Reserva Starlight.

Mostrar formulari de contacte