Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença la nova temporada de RàdioSeu

Comença la nova temporada de RàdioSeu

La programació del migdia estrena nou format amb el magazín 120 per Cent L'emissora urgellenca incorpora col.laboradors, recupera l'espai La Sonsònia i manté la informació local com a prioritat

RàdioSeu
RàdioSeu
06/10/2008 09:40

Avui dilluns RàdioSeu 107.2 estrena la programació de la nova temporada 2008-09. L'emissora urgellenca incorpora enguany un bon nombre de nous col.laboradors i manté bona part dels habituals, que són més d'una trentena de persones de la Seu i comarca.

La informació local continua sent el tret diferencial de la programació. Els informatius, dirigits per Marta Pujantell, ofereixen butlletins a les 09.05, les 10.05, les 11.05, les 12, les 5 de la tarda i les 8 del vespre, a més a més dels resums de la 1 del migdia i les 7 de la tarda.

Al migdia, RàdioSeu estrena un nou magazín, 120 per cent, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, amb entrevistes d'actualitat i espais setmanals, quinzenals o mensuals amb un gran nombre de col.laboradors. Els dilluns s'emet Els Mossos responen (amb César Isla) i Sortim al jardí, amb Laura Terridas. Els dimarts, Veu de plens (amb els portaveus dels grups polítics municipals), El Poli (repàs a l'actualitat poliesportiva de l'Alt Urgell), Fil directe (entrevistes a regidors de la Seu) i Gent Gran, gent activa (dirigit per Montse Eroles). Els dimecres, Arxiu Obert (amb Joan Obiols, Marta Pujantell i Jordi Dalmau), Quatre grapes (amb Ernest Belchi), El racó de les entitats (espai obert a les associacions locals) i Medi ambient, amb Roger Santmartí. L'últim dijous de mes, Urgellencs d'arreu, en què s'entrevistarà gent de la Seu que destaca a nivell nacional o internacional. I els divendres, La gota freda (amb Josep M. Gasca) i A la Muntanya!, el programa sobre esports d'hivern que s'emet a partir del novembre.

A la tarda, de 6 a 7, Glòria González presenta La Tria, amb espais per al cinema, la tele, els famosos, els Petits Anuncis i l'agenda d'activitats. Prèviament, de 5 a 6, s'emet miniespais sobre contes (amb Montse Rollán i Genisa G. Carricondo), música tradicional (amb Artur Blasco), rutes (amb David Vallvé), llengua catalana (amb Teresa Vilaró) i Sardanes (amb Josep Santamaria).

Una de les novetats més destacades d'enguany serà la recuperació d'un dels programes històrics de RàdioSeu: La Sonsònia, amb Xavi Canut i Albert Villaró. S'emetrà un cop al mes, el dijous a les 8 del vespre. De la seva part, la Tertúlia a 5 es trasllada als dilluns, també a les 8, i es repetirà els dijous al migdia. Compta novament amb Amadeu Gallart, Jaume Bertran, Àngel Rubio, Pep Miñambres i Vicenç Ripoll.  A la mateixa franja del vespre, dimarts s'emet Fire Mix (amb Xavi Abad). Els dimecres, Bàsquet de 3 (amb Toñi Cabello i Jordi Campos) i tot seguit Dance Music (amb Anna Bigordà); i els divendres, els programes quinzenals Huracat i Seu Rock.

La franja de 7 a 8 de la tarda també s'omple d'espais dels col.laboradors: els dilluns, EDFOR (amb Jordi Grau, Paquito Muñoz, Lluís Valls i Santi Roura); els dimarts, Un club, una afició, el nou espai del CF Castellciutat (amb Sergi Cava i Pere Sumarroca); els dimecres, Cançons que parlen (amb Elisabet Valls); els dijous, L'hora hispana; i els divendres, Claqueta, amb Glòria González i Tatiana Gallardo.

Els dissabtes, RàdioSeu també emet en directe, amb Fem Dissabte (de 10 del matí a 2 del migdia) i amb la retransmissió dels partits a casa del Cadí La Seu, amb Pep Ribes i David Vallvé.

Mostrar formulari de contacte