Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença la preinscripció a les llars d'infants municipals de la Seu

Comença la preinscripció a les llars d'infants municipals de la Seu

El període per fer els tràmits s’allarga fins al 19 de març L'imprès de sol.licitud es pot obtenir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a través de la web municipal

Llar d'Infants 'La Grandalla'
Llar d'Infants 'La Grandalla'
05/03/2010 19:22

Aquest dilluns, 8 de març, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell inicia el període de preinscripció de les llars d’infants municipals 'La Grandalla' i 'Els Minairons' per al curs 2010-2011. Totes les famílies que hi estiguin interessades poden obtenir l’imprès de sol·licitud de preinscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consistori urgellenc i a la web municipal www.laseu.cat

El període per preinscriure els nens i nenes de 0 a 3 anys a les llars d’infants municipals s’allargarà fins al 19 de març. Com a novetat d'enguany, els interessats podran realitzar la inscripció on-line a través de certificat digital.

Recordem que els dos requisits que es demanen per poder ingressar a La Grandalla i a Els Minairons per primera vegada o per renovar la inscripció són que l’infant compleixi 6 mesos abans del 7 de setembre d’enguany i que hagi nascut l’any 2008 o en els anys posteriors. D’altra banda, la inscripció per al curs 2010-2011 dels infants ja inscrits durant el curs 2009-2010 s’ha dut a terme entre els dies 9 i 19 de febrer.

A l’imprès de sol·licitud cal adjuntar la fotocòpia del DNI del pare i de la mare o del tutor legal, fotocòpia del llibre de família, targeta sanitària de l'infant, així com tots els documents que serveixin per justificar els criteris establerts en aquestes bases de preinscripció.

Un cop finalitzi el termini de preinscripció s’iniciarà la fase d’estudi i aplicació dels barems a les sol·licituds de nou ingrés. Tot seguit, es farà pública la llista provisional d’admesos i exclosos, les quals estaran exposades al públic el 30 de març per tal que s’hi puguin presentar reclamacions. Les queixes s'hauran de fer arribar al registre de l’Ajuntament de La Seu dels dies 31 de març al 7 d'abril, ambdós inclosos, abans de les dues del migdia.

Les llistes definitives s’aprovaran per part de la Junta de Govern Local el  12 d'abril. La formalització de matrícula a les llars d’infants municipals La Grandalla i Els Minairons es realitzarà del 15 al 29 d'abril. L’obertura de llista d’espera s’obrirà el 30 del mateix mes.

Bases reguladores del procediment de preinscripció i ingrés

Les bases que regulen el procediment de preinscripció i ingrés a les llars d’infants municipals 'La Grandalla' i 'Els Minairons' per al curs 2010-2011 també recullen els criteris de puntuació per a l’accés al centre, els quals són: tenir germans als centres; l'empadronament de la unitat familiar; treball fora de casa del pare i de la mare o dels tutors legals, mentre que en el cas de famílies monoparentals es farà la valoració sobre la situació de qui tingui la custòdia; família en atur sense percepció de subsidi abans de la publicació de les bases; discapacitat igual o superior al 33% de l’infant, germans, pares o tutors; quan el pare o la mare o els tutors siguin beneficiaris de l’ajut de renda mínima d’inserció, o acreditin recursos totals per càpita inferiors a la tercera part d’aquesta; i condició de família monoparental/família nombrosa. També es tindrà en compte les circumstàncies objectives derivades de situacions laborals, socials, econòmiques o culturals no previstes en els apartats anteriors i la malaltia crònica de l’infant que afecti el seu sistema digestiu, endocrí o metabòlic i que exigeixi una dieta complexa que condiciona de manera determinant el seu estat de salut.

Mostrar formulari de contacte