Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença la temporada de pesca amb poc cabal als rius

Comença la temporada de pesca amb poc cabal als rius

Els aficionats esperen que arribin les pluges per poder tenir bones condicions El Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell celebrarà un esmorzar per als socis aquest dissabte al matí

Pesca - Local
Pesca - Local
16/03/2012 09:29

Aquest cap de setmana es dóna oficialment el tret de sortida a la temporada 2012 de pesca de truita. Per celebrar-ho, el Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell farà un esmorzar per als socis aquest dissabte a les 9 del matí al local de l'entitat, al costat del pont de la Palanca.

La temporada comença amb preocupació per l'estat del riu a causa de la sequera d'aquest hivern. El president del club urgellenc, Toni Vilarrubla, espera que arribin aviat les pluges ja que en cas contrari no hi haurà prou cabal per garantir una bona campanya.

Una de les novetats d'enguany és que es reforça la pesca sense mort, amb una notable ampliació dels trams destinats a aquesta modalitat i una reducció progressiva dels destinats a la pesca extractiva, dins l'objectiu de garantir el futur de la població de truites.

El Club de Caça i Pesca comptarà novament amb pescadors locals a les principals competicions nacionals i internacionals. El mes d'agost la Seu acollirà novament el Trofeu Amistat, que augmenta la seva projecció amb participants estrangers.

Mostrar formulari de contacte