Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença la votació de propostes dels Pressupostos Participatius de la Seu

Comença la votació de propostes dels Pressupostos Participatius de la Seu

Des d'aquest dilluns, dia 30, i fins a l'11 d'abril els veïns podran dir-hi la seva En el procés es decideix el destí d'una partida de 100.000 euros a partir de les propostes ciutadanes
Pressupostos Participatius - Presentació
27/03/2015 19:32

A partir d'aquest pròxim dilluns 30 de març i fins l'11 d'abril, tindrà lloc la votació popular -tercera fase del procés participatiu endegat per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell- per tal que tots els urgellencs i urgellenques, majors de 16 anys, puguin votar un màxim de 5 propostes d’entre les 33 vàlides tècnicament i econòmica.

Les votacions es realitzaran mitjançant uns formularis que els ciutadans trobaran tant a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc com al web municipal www.laseu.cat. Una vegada omplert aquest formulari caldrà dipositar-lo en les urnes que hi haurà disponibles en aquesta mateixa oficina.

El veí o veïna caldrà que s’identifiqui amb el seu DNI per tal d’assegurar la rigorositat del procés, ja que cal estar empadronat al municipi per poder participar en aquesta votació.

La tinent d’alcalde d’Atenció a les persones i regidora de Participació Ciutadana, Anna Vives, destaca que “hi ha propostes molt interessants; ara cal que el màxim de gent s’impliqui en les votacions i es puguin desenvolupar aquelles que més agradin en general”.

Les propostes

Les 33 propostes que es poden votar tenen diferents costos, que van des dels 650 euros fins als 100.000 euros. Com a exemples s’hi troben la proposta que demana senyalitzar l’anella verda i posar-hi panells informatius, col·locar més expenedors de bosses per recollir excrements de gossos o millorar la megafonia de la plaça els Oms, entre d’altres.

Les propostes que en surtin finalistes se seleccionaran en base a les votacions obtingudes i als límits econòmics establerts. L'última setmana d’abril es realitzarà una sessió pública de retorn dels resultats durant el procés, explicant quines propostes es duran a terme.

Recordem que la ciutadania urgellenca va fer arribar, a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, un total de 129 propostes pel procés participatiu iniciat el passat mes de febrer, amb l'objectiu de decidir en què invertir 100.000 euros del pressupost municipal d'aquest any.

Les propostes van ser presentades tant a títol individual com en representació de diferents entitats de la ciutat.

 

Mostrar formulari de contacte