Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença l'adequació del Centre Cívic com a Consorci d'Atenció a les Persones

Comença l'adequació del Centre Cívic com a Consorci d'Atenció a les Persones

L'espai ocuparà 260 m2 a l'ala nord de la primera planta de l'edifici L'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal hi concentraran els serveis socials, d'igualtat, de gent gran i d'immigració

Centre Cívic 'El Passeig'
Centre Cívic 'El Passeig'
29/07/2009 16:48

El Centre Cívic El Passeig ja s'està adequant per ubicar-hi la seu del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, el nou ens que agrupa les àrees de Polítiques d’Igualtat, Gent Gran, Immigració i Serveis Socials de l’Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal. Les futures instal•lacions ocuparan una superfície de 260 metres quadrats a l’ala nord de la primera planta.

Les obres, que consisteixen bàsicament en la distribució dels espais interiors i en la instal•lació dels diversos serveis, és previst que estiguin acabades al començament de l'octubre. L’actuació, que ha estat adjudicada a una empresa alturgellenca, representarà una inversió de 180.000 euros, la qual serà finançada amb una subvenció del Departament d’Acció Social i Ciutadania i del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

El Consorci d’Atenció a les Persones neix amb l’objectiu d’optimitzar els Serveis Socials a l’Alt Urgell, una iniciativa pionera a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran i al conjunt de la demarcació de Lleida que, segons els seus promotors, "permetrà millorar notablement l’atenció i l'accessibilitat per als usuaris d’aquests serveis".

Mostrar formulari de contacte