Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença el Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell

Comença el Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell

Més de 140 nens i nenes participaran i descobriran durant els mesos de juliol i agost les intel·ligències múltiples i les diferents capacitats. La proposta s'adreça a joves de 3 a 12 anys
Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu)
01/07/2019 17:57

El Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell, en què hi prendran part més de 140 nens i nenes, ha començat aquest dilluns, 1 de juliol. Els joves descobriran durant els mesos de juliol i agost les intel·ligències múltiples i les capacitats que tothom té amagades. A través del projecte "Harry Potter a través de les intel·ligències múltiples", els nois i noies experimentaran aquest tipus de capacitats a través de la màgia, el joc i el lleure.

D’acord amb el centre d’interès del casal, les temàtiques de cada setmana canviaran. En el 1r torn, de l’1al 5 de juliol, es parlarà de la intel·ligència musical, sota el lema "Cantem?". Pel que fa al 2n torn, del 9 al 12 de juliol, es tractarà la intel·ligència lògica matemàtica, presentada sota el títol “Pensem?. El 3r torn, del 15 al 19 de juliol, se centrarà en la intel·ligència visual i espacial, plantejada sota el lema “Dibuixem?”, mentre que el 4t torn, del 22 al 26 de juliol, explicarà la intel·ligència intrapersonal, amb el títol “Somriem?”.

El 5è torn, del 29 de juliol al 2 d’agost, tindrà com a fil conductor la intel·ligència naturalista, “Descobrim?”; el 6è torn, del 5 al 9 d’agost, la intel·ligència lingüística, “Parlem?”; el 7è torn, del 12 al 16 d’agost, la intel·ligència corporal, “Ens movem?”, i el 8è torn, del 19 al 23 d’agost), la intel·ligència interpersonal, sota el títol “Ens cuidem?”

Activitats diverses

Els infants que participaran en el casal municipal urgellenc podran gaudir de moltes activitats, com la piscina, passejades amb la barca del Rafting Parc, animacions, teatre, piragües, excursions, propostes a l’Espai Ermengol i amb Aubèrria, visites i tallers a exposicions, l’Arxiu Comarcal, la Biblioteca Sant Agustí i el Parc de Bombers, entre d'altres. També aniran d’acampada, participaran en jocs d’aigua i jocs de taula, entre d’altres.

Joves de 3 a 12 anys

La iniciativa estiuenca, organitzada per la Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, s'adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys d'edat. Les activitats de lleure es faran a l'Escola Pau Claris. Enguany hi haurà 8 torns diferents. Les famílies poden triar entre inscripcions setmanals o quinzenals.

El Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell el dirigeix una directora de lleure, que compta amb el suport d'un equip de 8 monitors, 4 premonitors en pràctiques, 9 premonitors i 2 voluntaris.

Festa fi de casal i rua

Com ja és tradicional, el Casal d'Estiu Municipal celebrarà una festa de fi de casal i una rua pels carrers de la ciutat, que tindrà lloc el divendres 23 d'agost, tot coincidint amb l'inici de la Festa Major de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte