Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença el primer Pirineus Girls Summer Camp a Organyà

Comença el primer Pirineus Girls Summer Camp a Organyà

Prop d'una quarantena de noies participen al primer torn i hi ha places disponibles per a la segona setmana d'activitat. Les participants combinen la millora de la tècnica individual amb activitats lúdiques i de grup

Primer Pirineus Girls Summer Camp, a Organyà (FC Pirineus)
Primer Pirineus Girls Summer Camp, a Organyà (FC Pirineus)
08/07/2022 18:25

Aquest dimecres ha començat la primera edició del Pirineus Girls Summer Camp, una nova activitat formativa impulsada pel Futbol Club Pirineus i que es desenvolupa al Camp Municipal de les Lloredes d'Organyà. Prop d'una quarantena de noies, nascudes, entre els anys 2006 i 2015, participen en el primer torn de les estades, en què també poden gaudir de les instal·lacions i l'allotjament de l'Organyà Park. Encara hi ha places disponibles per al segon torn.

El nou campus combina entrenaments centrats en la tècnica individual i activitats a la natura. Les sessions s'adequen segons les característiques de cada jugadora, tot afegint exercicis grupals de treball tàctic i de sistema per categories. Des de l'FC Pirineus indiquen que l'objectiu del campus és "poder barrejar l'exclusivitat del Pirineu català amb entrenaments d'alt rendiment, de la mà de professionals del sector".

A banda del futbol, les participants poden gaudir de piscina, pàdel, activitats recreatives, jocs de nit i un curset de primers auxilis. Alhora, rebran un diploma acreditatiu, dues samarretes, un pantaló i una foto personal. El campus compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Organyà, el CF Organyà, PàdelOrg, Organyà Park i RàdioSeu.

 

Mostrar formulari de contacte