Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença la fase de votacions dels Pressupostos Participatius de la Seu

Comença la fase de votacions dels Pressupostos Participatius de la Seu

Fins al 30 de juliol es podrà votar en cinc espais públics de la ciutat. Com a novetat, aquest dilluns dia 17 els autors de les propostes seleccionades podran exposar-les als veïns a la sala de plens
Pressupostos Participatius 2017
14/07/2017 17:28

Aquest dilluns 17 de juliol comença la fase de votació dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, amb els quals els habitants de la capital de l’Alt Urgell decideixen el destí d’una partida de 100.000 euros dels comptes municipals.

Tots els veïns majors de 16 anys i empadronats al municipi hi poden prendre part al llarg de les dues properes setmanes, fins diumenge 30 de juliol, en cinc espais públics de la ciutat: l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada a l’edifici de l’Ajuntament; l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, al Centre Cívic l’Escorxador; la Biblioteca Sant Agustí, la Piscina Municipal (els caps de setmana) i el Pavelló Poliesportiu (dijous i divendres). Per exercir el vot cal portar el DNI. Cada veí pot escollir un màxim de 5 propostes diferents.

Com a novetat, enguany els autors de les peticions que han estat seleccionades tenen l’opció de donar a conèixer públicament els seus arguments per convèncer els veïns i animar-los a votar la seva idea. L’acte de presentació de propostes, obert a tothom, es durà a terme a l’inici de la fase de votació: aquest dilluns dia 17, a les 7 de la tarda a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu.

Al final de les votacions, i per completar el procés, el dia 7 d’agost es realitzarà una presentació pública dels resultats, amb la qual es donarà a conèixer les propostes aprovades.

Les propostes validades

Els veïns poden escollir entre un total de 37 idees que han estat seleccionades i validades pels tècnics municipals. Les propostes triades són les que s’ajusten a la disponibilitat pressupostària i a les competències municipals.

S’hi inclou temàtiques molt diverses, com ara un canvi de mobiliari en espais municipals, instal·lació de fonts o lavabos públics, nous trams de vorera, millores de passos de vianants, creació d’un espai jove, aparcament per a bicicletes, millores en la senyalització, canviar el parquet del Palau d’Esports, espais per a gossos, una pantalla d’informació al carrer i un nou equip de megafonia, entre d’altres.

Mostrar formulari de contacte