Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença la vacunació massiva contra el coronavirus a la Pista Polivalent de la Seu d'Urgell

Comença la vacunació massiva contra el coronavirus a la Pista Polivalent de la Seu d'Urgell

L'ICS valora satisfactòriament la prova pilot feta ahir dimarts amb una cinquantena de persones. Aquest dimecres ja hi rebran la dosi 360 veïns i l'espai està capacitat per administrar-ne entre 400 i 500 cada dia
14/04/2021 11:55

L'Institut Català de la Salut ja ha iniciat aquest dimecres al matí la vacunació massiva contra la COVID-19 a la Seu d'Urgell, que des d'ara es duu a terme a la Pista Polivalent de la zona esportiva municipal.

La prova pilot que es va fer ahir dimarts ha donat resultats satisfactoris, per la qual cosa el dispositiu ja funciona des d'ara a ple rendiment. Per exemple, avui mateix és previst administrar dosis a unes 360 persones. En aquesta primera fase de la nova etapa, es prioritza la franja d'edat d'entre 70 i 80 anys, després que bona part dels majors de 80 anys ja han rebut la primera dosi. La infraestructura habilitada en aquest espai es preveu que pugui administrar entre 400 i 500 dosis diàries, segons han explicat des del Centre d'Atenció Primària urgellenc.

Agraïment a les Germanes de la Sagrada Família

D'altra banda, l'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, ha agraït "molt sincerament" la predisposició de col·laboració mostrada els darrers dies per les Germanes de la Sagrada Família d’Urgell, que havien posat a disposició l’edifici de ‘La Punxa’ -situat davant del CAP i del Sant Hospital- per facilitar a l'ICS el desenvolupament d'aquest procés de vacunació massiu. Tanmateix, Jordi Fàbrega ha recordat que l’ICS és qui va decidir fer aquest procés a la Pista Polivalent, perquè "és un espai més gran i de fàcil ventilació i que pot acollir un gran nombre de persones i professionals, unes necessitats sanitàries que l’edifici que cedia la congregació religiosa no presenta".

A més a més, el batlle hi ha afegit que l'espai de la zona esportiva permet que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir en cotxe fins a la mateixa entrada, a peu pla, i que si és necessari fins i tot rebin la dosi sense sortir del cotxe.

  • Inici de la vacunació massiva contra la COVID-19 a la Pista Polivalent de la Seu d'Urgell
  • La Pista Polivalent de la Seu, habilitada per acollir la vacunació massiva contra el coronavirus

Mostrar formulari de contacte