Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença un pla de millora de camins a la xarxa local del Pallars Jussà

Comença un pla de millora de camins a la xarxa local del Pallars Jussà

Les obres, finançades pel Departament de Territori, tenen un pressupost de 300.000 euros. La principal inversió és la reforma del vial entre Aulàs i Castellet, al municipi de Tremp, amb una partida de més de 40.000 €
Obres de millora d'un camí a Gavet de la Conca (CC Pallars Jussà)
16/11/2020 20:30

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha començat aquests dies les obres incloses al Pla d’Actuacions de millora i manteniment de camins de la xarxa veïnal, finançat pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, amb un pressupost total de 298.367 €.

El pla inclou actuacions als 14 municipis de la comarca i els recursos s’han distribuït de forma proporcional segons el nombre de quilòmetres de camins d’accés a nuclis amb que compta cada municipi segons l’inventari comarcal.

Entre les actuacions més destacades que inclou el projecte s’hi troba la millora de la via que uneix la cruïlla d’Aulàs al Castellet, al municipi de Tremp, amb un pressupost de 40.462 €. També s’intervindrà en la millora del paviment del camí de Puigcerver (Senterada) amb una inversió d'11.558 € i al camí que uneix els nuclis de Puigverd de Tremp i Vilamolat de Mur (Castell de Mur) amb un pressupost semblant, d'11.404 €.

Segons ha indicat el president del Consell, Josep M. Mullol, aquestes obres suposaran una millora qualitativa en la xarxa viària local de la comarca però considera que cal que aquest pla torni a tenir una periodicitat anual si es vol evitar una major degradació d’aquest tipus de vies. A més dels treballs en els diferents termes municipals, també està prevista una actuació d’abast comarcal que consistirà en el manteniment i millora del camí de l'entorn de l’embassament de Sant Antoni amb un pressupost de 9.722 €.

Mostrar formulari de contacte