Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença una nova edició del projecte "Tots som joves, tots som grans"

Comença una nova edició del projecte "Tots som joves, tots som grans"

La iniciativa pretén afavorir el compromís cívic dels alumnes i la millora de la qualitat de vida dels padrins. Hi participen de forma voluntària 37 alumnes de 4t d'ESO de La Salle
Projecte 'Tots som joves, tots som grans'
18/05/2017 18:21

El projecte d'Aprenentatge i Servei 'Tots som joves, tots som grans' es reiniciarà aquest divendres, 19 de maig, amb la primera sessió del curs. En la iniciativa hi participen de manera voluntària 37 alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle. Es tracta de la 7a edició d’un projecte que pretén afavorir el compromís cívic dels alumnes i la millora de la qualitat de vida dels padrins.

En una primera fase, l'alumnat va conèixer la feina que es fa a Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital, a partir d’una xerrada a càrrec de dues persones d’aquestes entitats. Posteriorment, els estudiants van visitar l’Oficina Jove i van copsar de prop què es fa en aquesta oficina per al jovent, a més de les iniciatives que es tiren endavant des de la Regidoria de Gent Gran i des de l’àrea d’ensenyament (Pla Educatiu d’Entorn).

El projecte 'Tots som joves, tots som grans' comporta el treball en xarxa entre les diferents entitats que hi col·laboren: l'Ajuntament de la Seu d’Urgell, l'Oficina Jove de l’Alt Urgell, els Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya, Pla Educatiu d’Entorn i la Regidoria de Gent Gran.

Activitat intergeneracional

La fase de servei que s'enceta aquest divendres inclou una gimcana entre avis i alumnes a la Fundació Sant Hospital, i una activitat per parelles a la Llar de Sant Josep. Es faran un total de 4 sessions durant aquest mes de maig i juny, i en una d'elles els avis visitaran els alumnes a l'escola.

Des del Col·legi La Salle s'ha indicat que "s’aposta per treballar el compromís en les causes solidàries i el desenvolupament cívic, ètic, personal i social dels nois i noies".

Mostrar formulari de contacte