Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comencen a retirar les creus no identificades del cementiri de la Seu d'Urgell

Comencen a retirar les creus no identificades del cementiri de la Seu d'Urgell

Les creus i les làpides es guardaran en dependències municipals L'Ajuntament hi farà tasques d'arranjament i enjardinament
Cementiri de la Seu
07/04/2010 18:25

Operaris de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell han començat la retirada de les creus i làpides situades al terra del cementiri municipal. En primer lloc s'ha iniciat el trasllat de les creus i làpides no identificades pels familiars, que són unes dues-centes, prop de la meitat de les poc més de 400 que hi ha. Pròximament es retiraran les creus identificades, per tal de fer l'arranjament i l'enjardinament d'aquesta part del cementiri.

Els familiars han disposat de mig any per reclamar les creus i tombes, de les quals s'han fet un registre i un mapa per retornar-les a la seva ubicació un cop s'enllesteixin les obres de millora.

Segons informa l'Agència Catalana de Notícies, les creus i làpides es guardaran en dependències municipals durant un temps per si algú les reclama, segons que ha explicat el regidor de Turisme, Serveis Municipals i Cementiri de la Seu d'Urgell, Miquel Caminal. El regidor ha afegit que les obres han d'aconseguir millorar l'aspecte del cementiri.

La cap dels serveis municipals del cementiri, Imma Borrut, ha comentat que els símbols identificats s'han marcat i s'han situat en un mapa. Per últim, s'ha fotografiat el terreny per disposar d'un arxiu visual per si mai algú reclama alguna creu.

Les obres de millora i enjardinament costaran uns 8.000 euros i seran realitzades pels serveis municipals de l'Ajuntament.

Mostrar formulari de contacte