Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comencen els treballs de millora de la N-260 entre Adrall i Isòvol

Comencen els treballs de millora de la N-260 entre Adrall i Isòvol

Treballadors de l’empresa Sorigué han iniciat el desbrossament dels laterals de la via Les obres està previst que estiguin enllestides el pròxim mes d’octubre
Operaris a la N-260
09/09/2008 09:00

Treballadors de l’empresa Sorigué han iniciat aquesta setmana els treballs de neteja i desbrossament de les cunetes de la N-260 en el tram entre Adrall i Isòvol. Està previst que el pròxim dilluns comencin les obres de millora de la via, que transcorre des de l’Alt Urgell fins al límit de la demarcació de Lleida.

El pressupost dels treballs ascendeix a 1.552.756 euros. El projecte contempla el sanejament d’aquelles zones de la carretera N-260 en les quals s’ha produït un esgotament estructural o bé on està a punt de produir-s’hi. La intervenció inclou tota l’amplada de la calçada, de 7 metres. També es preveu afegir una nova capa d’asfalt d’entre 6 i 12 centímetres, en funció del grau de deteriorament, per compensar la degradació de la via.

L’obra s’aprofitarà per segellar esquerdes, especialment en un tram de 3 quilòmetres, i per fer una rehabilitació superficial del ferm en un total de 25 quilòmetres, amb una amplada mitjana de deu metres, mitjançant l’aplicació d’un rec d’adherència amb betum modificat.

L’actuació a la N-260 es completarà amb el repintat de la senyalització horitzontal dels més de 40 quilòmetres del tram Isòvol-Adrall.

Mostrar formulari de contacte