Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comencen les activitats d'estiu del Servei d'Esports

Comencen les activitats d'estiu del Servei d'Esports

Els esports de raqueta són els que tenen més demanda, amb 107 infants inscrits El programa també ofereix piragüisme i hípica, entre d'altres
Pistes de tennis de la Seu
05/07/2010 16:10

Aquest dilluns han començat les activitats d'estiu del Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Hi prendran part 234 nens i nenes de 6 a 14 anys durant els mesos de juliol i agost. Com cada estiu les activitats en què hi ha més infants inscrits són les de raqueta, l'Esportestiu i el piragüisme amb 107, 43 i 42 participants, respectivament.

Les estades de raqueta són per a iniciació i millora de tennis, tennis taula, bàdminton i golf i es reparteixen en quatre torns quinzenals de juliol i agost. Al programa Esportestiu, en dos torns quinzenals del mes de juliol, els participants tenen l'oportunitat de poder practicar diferents esports. El piragüisme es du a terme amb la col•laboració del Club Cadí Canoe-Kayak. Nois i noies de 8 a 12 anys, en torns quinzenals, s'inicien en aquest esport tan representatiu de la Seu d'Urgell a nivell internacional.

El programa esportiu estiuenc per a infants urgellencs també ofereix estades a cavall, organitzades en col•laboració amb l'Hípica Sant Antoni. S'hi han inscrit 25 participants, els quals s'iniciaran al món de l'hípica amb classes de munta. També es donaran coneixements sobre la cura dels cavalls i de les seves instal•lacions.

Una altra activitat és el +Tennis on els infants a partir de 9 anys i adults que tenen un cert nivell de joc i que volen aprofitar l'estiu podran millorar les seves habilitats. L'activitat es portarà a terme en grups reduïts i amb fins a quatre hores de classes setmanals, en tres torns quinzenals, a les pistes de tennis municipals, les quals disposen de nova gespa artificial.

Mostrar formulari de contacte