Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comencen les jornades de portes obertes dels centres educatius de la Seu

Comencen les jornades de portes obertes dels centres educatius de la Seu

L'Escola Pau Claris ja farà l'activitat aquest dissabte vinent, dia 4. Aquest mes de març també hi haurà actes informatius a La Salle, l'Albert Vives i els instituts Joan Brudieu i La Valira
Jornades de portes obertes per al curs 2017-2018
27/02/2017 15:20

Tots els centres educatius del municipi de la Seu d'Urgell han programat per a les properes setmanes jornades de portes obertes de cara a presentar la seva oferta formativa, en preinfantil, primària, ESO, Batxillerat o cicles formatius, per al propers curs escolar 2017-2018.

El primer centre a oferir una matinal informativa per a les famílies serà l'Escola Pau Claris, concretament aquest dissabte vinent, 4 de març, de les 10 del matí a la una del migdia.

L'Institut Joan Brudieu organitza dos dies de portes obertes. El primer, per als alumnes d'ESO, és la setmana vinent: dimarts 7 de març al vespre, en tres torns (a les 7, 1/4 de 8 i 2/4 de 8). I el segon, per a Batxillerat i Cicles Formatius, serà dimarts 2 de maig, a les vuit del vespre.

Pel que fa a l'Institut La Valira, faran visites guiades dijous 9 de març, en dos torns: a les 7 de la tarda i a 2/4 de 8. Tot seguit, a les 8 del vespre, oferiran una xerrada informativa.

El Col·legi La Salle farà jornades informatives entre setmana: dilluns 13 i dimarts 14 de març. Les dues jornades començaran amb les explicacions pel que fa a ESO, a les 9 del matí, seguides d'infantil i primària, a 2/4 d'11 del matí, i cicles formatius, a 2/4 de 7 de la tarda. D'altra banda, dissabte 18 de març La Salle també obrirà portes de les 10 del matí a la una del migdia, i el 13 de maig, amb el mateix horari matinal, farà una jornada específica dedicada als cicles formatius.

En el cas de l'Escola Albert Vives, també obrirà portes dissabte 18 de març, de 2/4 d'11 a la una del migdia. En el transcurs d'aquell horari, a les 12 del migdia s'oferirà una xerrada informativa. També es podrà visitar l’escola en horari escolar, tot trucant i concertant visita.

De la seva part, l'Escola Castell-ciutat i el centre de primària La Valira organitzen trobades concertades amb les famílies, tot trucant al centre prèviament.

Tothom qui ho vulgui, pot adreçar-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), situada a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, per informar-se tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com de tot el procés de preinscripció. La resolució per fer la preinscripció del curs 2017-2018 està en tràmit de publicació al DOGC.

D’altra banda, el termini de presentació de sol·licituds previstes per la segon cicle d’educció infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria serà del 23 del març al 4 d’abril.

Portes obertes a l'Escola Rosa Campà

D'altra banda, l'Escola Rosa Campà de Montferrer, que forma part de la ZER Urgellet, també ha anunciat que farà una jornada de portes obertes. Serà aquest dissabte mateix, 4 de març, de les 10 del matí a la una del migdia a les instal·lacions ubicades a la Trobada.

Mostrar formulari de contacte