Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comencen les preinscripcions i matrícules del curs 2022-2023 a l’Escola Municipal de Música de la Seu

Comencen les preinscripcions i matrícules del curs 2022-2023 a l’Escola Municipal de Música de la Seu

Es podran fer a partir de dilluns vinent, dia 23, i fins al 10 de juny. Els nous alumnes s'han d'apuntar de manera telemàtica; i els estudiants actuals, de manera presencial a la secretaria del centre
Escola Municipal de Música de la Seu
18/05/2022 13:55

Aquest dillluns vinent, 23 de maig, s’iniciaran les preinscripcions i matrícules per al curs 2022-2023 de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell. El termini finalitzarà el 10 de juny. 

Les preinscripcions, que s’adrecen a futurs alumnes que vulguin iniciar-se o bé continuar formant-se en l’àmbit musical, s’han de formalitzar de manera telemàtica a través de la pàgina web http://links.laseu.cat/inscrip. Cal omplir el formulari i fer-hi constar les assignatures que es vol cursar i l’especialitat instrumental. S’aconsella marcar dos instruments per ordre de preferència.

Els nens i nenes poden començar el seu aprenentatge a partir dels 3 anys, etapa en la que mitjançant un entorn musical ric i variat es comença a desenvolupar el potencial per aprendre música com una forma imprescindible del seu desenvolupament integral com a ésser humà. 

Per a totes les edats

Els ensenyaments musicals s’ofereixen a totes les persones interessades en formar-se i gaudir mitjançant la música, sense límit d’edat. A partir dels 7 anys es poden cursar llenguatge musical, cant coral i es poden estudiar 19 instruments diferents (baix elèctric, bateria, cant, clarinet, contrabaix, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, viola, violí i violoncel). 

A més a més, l’escola compta amb diferents agrupacions instrumentals com són l’orquestra simfònica, l’orquestra d’acordions cromàtics, la Big band, els grups de combos de música moderna. D’aquests darrers s’ofereix la possibilitat que un d’ells sigui per adolescents i adults. A més, com a novetat, s’obre el grup de música tradicional. Aquestes formacions són obertes a tothom que tingui uns coneixements musicals previs sense necessitat d’assistir a les altres assignatures. 

Matrícules 

Les matrícules s’adrecen a l’alumnat que ja està estudiant al centre. Aquestes es realitzaran en format presencial a la secretaria de l’Escola Municipal de Música. Els horaris per poder realitzar-les són dimarts, dimecres i dijous de 10 del matí a 12 del migdia i de dilluns a divendres de les 3 a les 7 de la tarda. S’indicarà a alumnat i famílies, segons el nivell que estiguin cursant, els dies assignats. 

Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola de Música, trucant al telèfon 973 354639 o enviar un correu a escolamusica@aj-laseu.cat.

Mostrar formulari de contacte