Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comencen les proves de càrrega a la boca oest del túnel dels Dos Valires

Comencen les proves de càrrega a la boca oest del túnel dels Dos Valires

El control és un dels últims requisits abans d'inaugurar la galeria el mes de juliol

07/02/2012 17:32

Entre aquest dimecres i divendres es preveu efectuar les proves de càrrega a la boca oest del Túnel de les Dos Valires, a la Massana. El control de seguretat es fa un cop es va completar el formigonat poc abans de Nadal i una vegada s’han retirat els recolzaments.

Cada prova requereix diversos camions tipus dúmper i banyera carregats de materials. S’ha definit el criteri seguint les recomanacions del Ministeri espanyol de Foment. Pel cas de l’estructura principal, es necessitaran fins a 10 camions simultàniament.

Una vegada efectuada la prova de càrrega, es prosseguirà amb els treballs d’urbanització, consistents en voravies, baranes, paviments, senyalització i enllumenat. La previsió és que aquests treballs s’acabin durant el mes vinent. Així, només mancarà acabar la part d’instal·lacions del túnel (fase IV) perquè aquest pugui entrar en servei el mes de juliol.

El túnel ha de permetre una comunicació directa entre Encamp i la Massana -entre les valls d'Orient i del Nord- per tal de descongestionar l'àrea d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Mostrar formulari de contacte