Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comencen les proves presencials de semestre a la UNED de la Seu

Comencen les proves presencials de semestre a la UNED de la Seu

Els estudiants poden escollir entre un primer torn d'exàmens, aquesta setmana, i un segon torn del 9 al 13 de febrer Durant aquest període la biblioteca del centre associat obre de les 9 del matí a les 8 del vespre
Centre Cultural 'Les Monges'
26/01/2015 17:46

El centre associat de la UNED de la Seu d'Urgell realitza les seves proves presencials de semestre al llarg dels propers dies. La convocatòria s'adreça a estudiants de Grau, Llicenciatures i Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Els alumnes poden escollir entre dues setmanes de proves. La primera és aquests dies, del 26 al 30 de gener, i la segona, del 9 al 13 de febrer. Els estudiants disposen d’un calendari personalitzat amb les dates i horaris dels seus exàmens al seu Campus. El dia escollit, el candidat rebrà, després d’identificar-se amb el seu carnet, l’exercici de la seva assignatura, la seva ubicació a l’aula d’exàmens i el temps màxim que disposa per fer la prova.

Durant els dies de realització de les proves presencials, la Biblioteca del Centre Associat de la UNED de la Seu d’Urgell romandrà oberta de forma ininterrompuda des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

Mostrar formulari de contacte