Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Completada la Lligueta Set d'Urgell 2015 de tennis

Completada la Lligueta Set d'Urgell 2015 de tennis

Marc Palau ha estat el guanyador del grup A, seguit de Jordi Carrascal, que lidera l'Open. El CT Seu d'Urgell té previstos torneigs per als propers mesos a la Seu, Castellbò, Oliana, Coll de Nargó i la Colomina

03/07/2015 10:35

El Club Tennis Seu d'Urgell ha completat la Lligueta Set d'Urgell 2015, que ha comptat amb més d'una vintena de participants. El guanyador absolut ha estat finalment Marc Palau, que ha encapçalat el grup A amb 17 punts i 72 jocs guanyats. El segueixen Jordi Carrascal (16), Enric Pascuet (10), Gerard Blanch, Oriol Planavila i Lluís Cònsul.

Pel que fa al grup B, el primer classificat, i setè absolut, ha estat Gerard Cano, seguit de Joan Consul, Àlex Capdevila, Cati Cerdà, Mireia Alba, Martha Lilly i Rafel Cardona. Merche Muro ha encapçalat el grup C; i Marcel Carrascal, el D.

Els punts obtinguts en aquesta lligueta s'han sumat a l'Open Alt Urgell, que ara lidera Jordi Carrascal amb un total de 3.000 punts. El segueixen a la classificació Enric Pascuet (2.710), David Fisas (2.375), Marc Palau (1.860) i Lluís Consul (1.725). També figuren en el 'top-ten' Oriol Planavila, Gerard Cano, Àlex Capdevila, Joan Consul i Gerard Blanch. La primera classificada femenina, en onzè lloc, és Mireia Alba (1.005 punts), seguida de Martha Lilly, Cati Cerdà, Jana Augé i Laura Campi. En total el rànquing compta amb 33 tennistes.

Calendari

Aquest estiu, el CT Seu d'Urgell organitza diversos torneigs socials arreu de la comarca, començant aquest diumenge mateix, dia 5, amb l'individual de Castellbò.

Les següents cites seran els individuals d'Oliana (19 de juliol), els torneigs de dobles de la Seu (2 d'agost) i Oliana (16 d'agost), el torneig de la Festa Major de la Seu (29 d'agost), els dobles mixtes de Coll de Nargó (19 de setembre) i, ja a la tardor, el torneig de la Colomina, el 4 d'octubre.

Mostrar formulari de contacte